Minden kisbaba ilyen hisztis? 8-9hós korában? Mit csináltok vele mikor hisztizik még a tisztábarakáskor is?
Nem tudom, de én ugyanezzel szenvedek. Állandó program a sírás, az ordítás. Etetéskor, tisztába tevéskor, öltöztetéskor, ha babakocsiba teszem, ha egyedül hagyom egy fél percre, szóval a nap nagy része sírás. :-( És fogalmam sincs, hol rontottam el. Már egyszerűen alig birok vele, mert tisztába tevés alatt is megfordul, elmászik, felül, feláll és olyan erővel teszi mindezt, hogy két kézzel is alig bírom visszafogni. Pedig azért nem vagyok olyan gyenge. És akkor ugye nincs harmadik kezem, hogy közben tisztába is tudjam tenni.
Úgy oldom tehát meg, hogy amíg tisztába teszem, addig valami nagyon érdekes, új dolgot adok a kezébe, hogy megnézze. Olyat, amit még nem látott (szemüvegtok, tolltartó, kulcs) Persze ez is kb. 10 másodpercig köti le a figyelmét, utána elmászik, ordít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!