4 hónapos fiam miért hisztizik, sír és vergődik minden evés elején?
Szia!!!
Lehet még annyira nem éhes ,az én 4 hós lányom is ezt csinálta és megpróbáltam hogy később kapott enni és akkor már zökkenő mentes volt.
Vannak nálunk is napok hogy 5-6 óra után eszik de van olyan is 3 óránként kéri.
Ez nálunk változó.
Ja és lehet hogy előtte telítődött a gyomra kicsit.
ilyen pont most volt v 2 hete nálunk hogy egész nap alig evett és minden evés hiszti volt.
a második nap már jobban evett.
harmadnapra helyre állt a rend:)
Sok jele nincs mikor már nagyon megy a nyügi rápróbálok ha letelt kb 4 óra hogy biztos éhes.
De van amikor csak társaságra vágyik.
Amugy általában 5-6-szor eszik 1 nap olyan 120 ml.
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni,de nálunk ez már 2 hónapja tart.Most 6 hónapos a lányom,bár nem írod tápszeres vagy anyatejcsis.Mi tápszeresek vagyunk.Azt mondták unja a tápszert ezért a nagy hiszti amikor enni kell.Mivel tejallergiás így a gyógytápik közül nem nagyon válogathattunk.Én azt csinálom,hogy gigigél-el bekenem a cumisüveg cumiját.Igy többnyire elfogadja,de ha nagy a hiszti akkor én is később újra próbálom.Nálunk nem szól a lányom ha éhes van,hogy 6-7 óra elteltével sem hajlandó elfogadni a tápszert.1 hónapja kóstolgatjuk a bébiételeket,elég jól haladunk úgy tűnik a kanalas étel jobban csúszik neki.
Akkor valószínű hogy a tápszert unja.
Mert nálunk is előfordult ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!