Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az miért van, hogy 3 hónapos...

Az miért van, hogy 3 hónapos babám alig akar enni? Tápszeres, eddig 160ml-t evett, most megeszik kb 130-at és még abból is visszabukik egy kicsit. Már nem izlik neki a tápszer?

Figyelt kérdés
Ma például átaludta az éjszakát, reggel meg alig akart enni..nem hiszem hogy nem éhes.
2010. febr. 6. 06:35
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem most csak ilyen korszaka van pár napig, az enyém is volt hogy ezt csinálta.nálunk is 160-170-180 a kvóta , de reggel pl én is csak 120-at tudok "beleerőszakolni" már vagy 4 napja.a rendes adagokat csak este és éjszaka eszi.
2010. febr. 6. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
ja azt elfelejtettem írni hogy ráadásul mi 4 hónaposak vagyunk!
2010. febr. 6. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi ugyanígy jártunk. 4-5 napon keresztül alig evett, aztán egyik este "bekevesellt", és hirtelen bekapott 200-at. Ne aggódj, tudja Ő, hogy mennyi kell neki. Te sem egyformán eszel minden nap. Ja, és ha nem ízlene neki, akkor egyáltalán nem fogadná el (mi emiatt le is cseréltük a tápot).

Banyuci

2010. febr. 6. 07:44
 4/5 anonim ***** válasza:
a 160ról 130 mili nem nagy visszaesés. Te sem eszel mindig ugyanannyit minden nap. mostanában ennyi esik jól neki. nekem azt mondta a doki, ne tömjem ilyenkor mert azért bukik vissza.
2010. febr. 6. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:
nálunk is volt most pár nap h nem kérte a megszokott adagot. de most úgy néz ki h kezd visszaállni. mondjuk mi már nagyon foggyanusak vagyunk. majdnem 5 hós kisfiú
2010. febr. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!