Az miért van, hogy a babám minden evés után visszabukik egy csomót? A bukás elleni tápszertől sem lett jobb, ugyhogy azt már nem is esszük. Tápszer váltás se segített. Mit tegyek? Másnál is van ilyen?
Figyelt kérdés
Nem hinném hogy tűletetem, mert három hónapos és még mindig "csak" 100ml eszik:S2010. febr. 8. 12:59
1/3 anonim válasza:
Szia, az én babám igaz, hogy csak 2 hónapos, és anyatejes, de Ő is sokat bukik. Rögtön evés után is. Teljesen mindegy, hogy 60 vagy 200 ml-t eszik éppen. Azt mondta nekem több gyerek orvos is, hogy ez természetes, mivel még gyenge a gyomorzáró izmuk, és majd idővel elmúlik. Van egy ismerősöm, akinek a babájánál akkor múlt el, amikor elkezdte a hozzátáplálást. Már én is teljesen kivagyok a bukástól, de reménykedem, hogy hamarosan megerősödik a gyomra. Kitartást Nektek is!
2/3 anonim válasza:
Szia! Megnyugtatlak hogy az én babám már 6 hós és a mai napig szinte minden kaja után ez van.Tök mindegy hogy tápszert eszik vagy bébi ételt akkor is! Nagyon várom már azt a pillanatot mikor végre nem bukik már! Napi 3-4-5 előke elmegy.Egész nap rajta van!
3/3 A kérdező kommentje:
mi a textil pelussal vagyunk így! Napi 8-10db is elmegy:):)Húúú de várom már hogy elmúljon
2010. febr. 8. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!