Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amióta megszületett a gyermeke...

Amióta megszületett a gyermeketek, nem érzitek néha magatokat házi sárkánynak?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy annyit kivesz belőlem az, hogy a most 14,5 hónapos fiammal türelmes legyek, hogy mások felé már egyáltalán nem tudok toleráns lenni. Ennek főleg a férjem issza meg a levét, folyton zsörtölődök vele, ha valamit nem csinál vagy nem úgy csinál, ahogy kellene. Kívülről elnézve magam, néha rémesen kibírhatatlan vagyok. Más is van így?
2010. febr. 5. 13:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: mégis mire gondolsz? Tök jól hangzik a válaszod, csak éppen nem szól semmiről...
2010. febr. 6. 07:34
 12/13 anonim ***** válasza:

kedves utolsó válaszoló!!

személy szerint igyekszem türelmesnek lenni, amikor nem sikerül akkor pedig kiengesztelni a férjem a sárkányoskodásomért. de!! dolgozok, megyek a gyerekért, főzök, sétálok a kicsivel, bepakolok egy gépet, mosogatok, vacsorát készítek, etetem a kicsit, fürdetem, utána a szerető szerepembe bújok a férjem kedvéért, majd jöhet egy kis idő magamra. szóval az vesse rám az első követ azért mert néha türelmetlen vagyok, aki még sosem volt az!! és ez nem panaszkodás, imádom az életünket, de akkor is vannak pillanatok, amikor sűrkűny vagyok :)

Ági

2010. febr. 8. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
vagyis sárkány :)
2010. febr. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!