Amióta megszületett a gyermeketek, nem érzitek néha
magatokat házi sárkánynak?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy annyit kivesz belőlem az, hogy a most 14,5 hónapos fiammal türelmes legyek, hogy mások felé már egyáltalán nem tudok toleráns lenni. Ennek főleg a férjem issza meg a levét, folyton zsörtölődök vele, ha valamit nem csinál vagy nem úgy csinál, ahogy kellene. Kívülről elnézve magam, néha rémesen kibírhatatlan vagyok. Más is van így?
Dettó!Csak ez nálam a 3. babánál kezdődött el!De ki fogom nőni!Tutira elmúlik ha jön a tavasz!
2010. febr. 5. 13:48
2/13 anonim válasza:
Nem csak én érzem magam sárkánynak, hanem a férjem is. :) Ugyanígy vagyok, mint te. Annyi erőt kivesz a 14 hós kislányom, ráadásul 30 hetes terhes is vagyok, hogy néha inkább elbújnék, hogy ne kössek bele a férjembe. Persze ő csak röhög rajtam. Azt mondja, inkább nem szól hozzám, én meg persze puffoghatok magamban
2010. febr. 5. 13:51
3/13 anonim válasza:
Sziasztok,szintén zenész!
Ráadásul én még bőgni is szoltam,amit terhességem előtt szinte soha!
Férjem jól bírja,nagyon türelmes!
Csak az a baj,hogy én már idegennek is beszóltam(eladónak a boltban,mert nem tetszett valami)!
Nagyon gáz,én is tudom,de csak úgy jön magától!
Remélem elmúlik ez a házisárkány korszak és visszatér a szelíd bárány énem:-D!
Sziasztok
10 hónapos kislány anyukája
2010. febr. 5. 13:59
4/13 anonim válasza:
ismerős lemez!! :) nálam is ez a helyzet, néha jobb néha rosszabb :) hullámokban tudok sárkány lenni!! a múlkor kedvesen kértem meg a férjem valamire és szinte meglepődött a hangnemen...pfff!! nagyon gáz, remélem, elmúlik majd!! ahogy nől a gyerkőc.
Ági
2010. febr. 5. 14:04
5/13 anonim válasza:
általában jól tűrtőztetem magam, de fogzik a gyerek és egész éjjel nyüszít meg sétálgatunk, és reggel totál hulla vagyok, ilyenkor még a szobanövénybe is szívesen belekötnék... ha már egész éjjel alszunk jobb lesz, de mikor lesz az?
2010. febr. 5. 14:16
6/13 anonim válasza:
Szintén zenész! Néha még házi szolgának is érzem magam! :(
2010. febr. 5. 14:23
7/13 anonim válasza:
Én dettó.Vén boszik leszünk.Utálom magam néha.De én még néha itt adom ki a dühömet. :-/
2010. febr. 5. 14:44
8/13 anonim válasza:
Én is így vagyok. Főleg a férjem szerint. Mondjuk tényleg nagyon-nagyon rendetlen szerintem régen a baba előtt nem volt ilyen de mindegy. Próbálok rajta változtatni de nem csak nekünk kéne változni. Nyilván többet kéne segíteni a lehetőségekhez képest és akkor nem lennénk ilyen frusztráltak.
2010. febr. 5. 14:49
9/13 anonim válasza:
Igen, énis:)
Van egy 22 hónapos hisztis korszakát élő kisfiam, és egy 2 hónapos kisfiam. A kettő együtt leszívja a türelmemet elég rendesen. Általában a férjemen vezetem le a sárkáyságomat:)
Szegényt nagyon sajnálom:s
2010. febr. 5. 15:14
10/13 anonim válasza:
A panaszkodás helyett miért nem tesztek valamit ellene? Olyan nincs hogy nem lehet, aki akar az meg tudja válatoztatni. Ezt sosem értettem, hogy miért jobb panaszkodni mint fogni magad és megoldani....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!