1 éves kor felett eteti valaki csak, vagy túlnyomórészt üveges babakajával a picijét? Hány hónaposnak valót és mennyit kap egy-egy alkalomra? Adsz neki 4 hónaposnak valót is?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 12:07
1/9 anonim válasza:
ritkán igen.az hogy 4 hónap van rá írva az nem azt jelenti,hogy csak 4 hónapos eheti.van itthon pár olyan bébiétel is amit simán adok neki,főzök bele kis krumplit,beletöröm és ha olyant eszünk amit ő még nem kaphat,mert nagyon zsíros,vagy főszeres,mint a nekünk töltött káposzta van,én azt még nem adok neki,zöldborsó főzeléket kapott üvegből.de ilyen már nagyon ritkán van.
2/9 anonim válasza:
Nem eszi a fiam a darabos ételeket, sem a felnőtt kaját. Igy adok, vagy én főzök. Adok 4 hósat is meg egy éveset is.
3/9 anonim válasza:
Én ugyanúgy vagyok vele, mint az előző válaszoló. Már szerencsére egyre ritkábban van rá szükség, de mindig van itthon főzelék, megy gyümölcs is. Ha esetleg úgy megyünk valahova, akkor is legyen mihez nyúlni, illetve ha nagyon nem neki való a mi ebédünk. Egyébként a tuti befutó, amit így egy évesen is bármikor tudok neki adni, az a rizspehellyel dúsított Univer vegyes zöldfőzelék. Ez is négy hónapos kortól van. De ezt adok neki akkor is, ha pár napig rosszul eszik ebédet, mert vagy fáradt, vagy válogat, vagy izeg-mozog. Ezzel behozzuk a lemaradást.
4/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, tehát az első válaszolóhoz hasonló a helyzetünk!
5/9 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom is eszik bébiételt , mert sokszor abból amit én főzök nem eszik meg egy teljes adagot, vagy nálunk is van, hogy fűszeresebb a kaja és abból még nem adok neki.
Én is adok neki 4-6-8 hósat, 1-1,5 éveset.
16 hós kislány anyukája
6/9 anonim válasza:
Az én 14 hónaposom csak a bébiételes gyümölcsöket eszi meg éppen, azok ugye 4 hónaposok elvileg. Főzelékből megeszi a főztömet szerencsére.
7/9 anonim válasza:
Az én kisfiam sem rajong a darabos ételekért, ráadásul egyébként is pocsék az étvágya, ezért ha már nagyon nem eszik, elmegyek és veszek neki Kecskeméti cukkínis rizses húst (8 hósnak valót), mert azt mindig megeszi, akármi is van! Egyébként azt eszi, amit mi, de az előttem szólókhoz hasonlóan, ha utazunk, vagy nem neki való a mi ebédünk, ő is bébiételt kap.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok!
2010. febr. 3. 12:28
9/9 A kérdező kommentje:
Nálunk is a rossz evés a gond. Az én főztömből csak egy-egy kedvence van, a darabosat sem kedveli, ezért én mindennap "pótolok" az üvegessel.
2010. febr. 3. 12:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!