Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás bababőrre milyen krém...

Ekcémás bababőrre milyen krém vagy fürdető vált be nektek?

Figyelt kérdés
nov. 15. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Orvos altal felirt furdeto, plusz az ekcemas foltokra is irt kremet. Szoval elso korben mindenkeppen orvossal kene beszelni.

Ezen kivul testapolonak ezt hasznaljuk, bevalt:

[link]

Szerencsere maga az ekcema nagyon gyorsan elmult, viszont nagyon erzekeny, szaraz a kisfiam bore a mai napig, szoval a furdetot es a testapolot meg mindig hasznaljuk, pedig mar vagy 1 eve nincs ekcema kifejezetten. Ha massal furdetem, akkor azonnal vakarozik szegenyke.

nov. 15. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak a bőrgyógyász által felírt kutyulós krèm
nov. 15. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi. Sem drogériában kaphatók, sem receptkötelesek. Már egy ideje semmit nem kentem rá neki, mikor is az tűnt fel, hogy enyhül neki. Pár hét alatt pedig nyomtalanul eltűnt szép lassan, és azóta sem jött vissza. Ennek több mint fél éve, 2 év folyamatos ekcéma után. Csak mondom, hogy ilyen is van.
nov. 15. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Unguentum hydrophilicum nonionicum ot írt fel az orvos, borzalmas állaga van, szét se tudtam kenni normálisan, de azért használtuk, pár nap után rosszabb lett.

Előtte használtunk La roche nagyon kíméletes tisztító, illatanyagmentes extra száraz bőrre valót. Semmit nem ért.

Utána váltottam Uriage Bébé-re amiben van illatanyag mégis szebb lett a bőre utána.

Idén még nem kezdett el kiekcémásodni neki, most a mixa baby olajos narancssárgát használjuk. Kíváncsi leszek hogy bírjuk vele a hideget.

Illetve minden fürdés után krémeztem is szintén la roche vagy uriage testápolóval.

nov. 16. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!