Ekcémás bababőrre milyen krém vagy fürdető vált be nektek?
Orvos altal felirt furdeto, plusz az ekcemas foltokra is irt kremet. Szoval elso korben mindenkeppen orvossal kene beszelni.
Ezen kivul testapolonak ezt hasznaljuk, bevalt:
Szerencsere maga az ekcema nagyon gyorsan elmult, viszont nagyon erzekeny, szaraz a kisfiam bore a mai napig, szoval a furdetot es a testapolot meg mindig hasznaljuk, pedig mar vagy 1 eve nincs ekcema kifejezetten. Ha massal furdetem, akkor azonnal vakarozik szegenyke.
Unguentum hydrophilicum nonionicum ot írt fel az orvos, borzalmas állaga van, szét se tudtam kenni normálisan, de azért használtuk, pár nap után rosszabb lett.
Előtte használtunk La roche nagyon kíméletes tisztító, illatanyagmentes extra száraz bőrre valót. Semmit nem ért.
Utána váltottam Uriage Bébé-re amiben van illatanyag mégis szebb lett a bőre utána.
Idén még nem kezdett el kiekcémásodni neki, most a mixa baby olajos narancssárgát használjuk. Kíváncsi leszek hogy bírjuk vele a hideget.
Illetve minden fürdés után krémeztem is szintén la roche vagy uriage testápolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!