Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek a még babátlan...

Mit tegyek a még babátlan barátnőmmel, hogy ne legyen depresziós?

Figyelt kérdés
Nekünk már van egy másfél éves fiúnk (36 éves vagyok) és a barátnőméknek sehogy sem jön össze a baba. :( Én vagyok a lelki támasza, de sokszor már engem is kiborít az örökös önsajnálatával, állandóan negatív, hiába bíztatom, erősítgetem őt, támogatom, mégis úgy érzem, hogy engem utál, amiért nekünk "már sikerült". Volt már így valaki?
2010. febr. 2. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocs elírtam 30%, nem 301!!!
2010. febr. 3. 07:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia!Hasonló helyzetben voltunk a párommal.A legjobb barátja folyton önmagát sajnáltatta hogy neki még barátnője sincs,és talán soha nem lesz családja...nem használt semmi, pedig a végén már a szemébe mondtam hogy kapja össze magát és azonnal hagyja abba ezt az idióta siránkozást.A vége a pszihiáter lett ahol úgy ahogy össze rakták a lelkét...mostanában ha meglátogat minket,már szó esik az időjárásról,a mindennapokról,és nem csak saját nyomorát szajkózza.Könnyen rá szokik az ember az önmaga sajnáltatására,úgybeszél mintha segítséget,simogatást várna,de ha megkapja nincs meg állás,olaj a tűzre...
2010. febr. 3. 07:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, köszönöm szépen a válaszokat. Igazatok van. Tényleg valami "sokk" kellene a barátnőmnek, mert minél többet vígasztalom, annál mélyebbre süllyedünk a témában és egyre rosszabb.

Azt hiszem felhívom a férjét (aki szintén jó barátom gyerekkorunk óta) és beszélek vele titokban. :) Hátha ketten együtt kiokoskodunk valamit.

Még egyszer köszönöm a válaszokat-tanácsokat, mindegyik nagyon jó volt, és hasznos! :)

2010. febr. 3. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:
pár percig hagyd panaszkodni, aztán beszéljetek építő témáról.
2010. febr. 3. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért esetleg megírhatnád, hogy mi sikerült a barátnőddel, érdekelne. Akár ide, akár privátban.

A lombikos anyuka voltam.

2010. febr. 4. 09:12
 16/16 A kérdező kommentje:

Felhívtam a férjet, aki tegnap este átjött hozzánk. Nagyon kikészíti a barátnőm őt is, azt látom rajta, hogy totál elege van a baba-kérdésből, holott ő is nagyon szeretné. Otthon rossz a hangulat, feszültség van. Félek, hogy rámegy a kapcsolatuk. Remélem mostmár hamar összejön a bébi, mert a férje is maga alatt van. :((

Hétvégén közös programunk lesz velük, majd akkor próbálok vele megint (százhuszadjára) is beszélni. Köszönöm, hogy érdeklődtél, majd megírom, hogy mi lett, de félek, ez hosszútávú dolog lesz nálunk.

2010. febr. 4. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!