Ha az anyuka depreszios hangulatban van. Nem minden nap, pl:egy heten 1szer! Es nem olya kedves es finom mint szokott mennyire erinti a babat?
Az biztos , hogy érzi a kicsi,de szerintem ez mindenkinél előfordúl.Én olyankor kicsit anyára hagyom.Pl , ma is.Bőgtem is ma egy sort,meg nagyon kivagyok,de próbálom összeszedni magam,már odáig jutottam , hogy épp vasalok,de enni még nem ettem semmit:(
üdv:Ancsy
Ja és fel a fejjel, Nekünk:)
Biztosan megérzi, hogy ideges vagy, emiatt ő is nyügösebb lehet. Ezt saját magamon is észrevettem. Valamin felhúztam magam, ideges voltam és a kisfiam is nyűgösebb lett.
Próbálj meg ilyenkor egy picit pihenni vagy legalább pár órára valakire (nagymamára, apukára, barátnőre) rábízni a babát és elmenni sétálni vagy csak lefeküdni aludni egyet.
Sajnos nincs kire bizam,ilyenkor,csak apa van!mas senkim...::(((
A kajcsi fontos lenne,mert ugye szoptatok de ilyenkor az is olyan nehezen megy!GOmgoc van a torkomban,es ilyenkor mindenem elkezd fajni!Remelem nem lesz komolyabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!