Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha az anyuka depreszios...

Ha az anyuka depreszios hangulatban van. Nem minden nap, pl:egy heten 1szer! Es nem olya kedves es finom mint szokott mennyire erinti a babat?

Figyelt kérdés
Kesobiekben milyen hatasssal lehet ra? neha egyszeruen elveszitem az onuralmam. Nem bantalmazom, csak egyszeruen lehangolt vagyok es kicsit darabosabb!
2009. máj. 15. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
A babáknak,gyerekeknek is meg kell tanulniuk hogy anyának és apának sincsen mindig a nap 24 órájában jókedve ahogy nekik is változik a hangulatuk ugy nekünk is változhat.Arra figyelj azért hogy rá ne ragaszd át a rosszkedvet de semmi gond ha vannak napok amikor kevésbé vagy odaadó,sztem mindenkivel előfordul aki meg az ellenkezőjét mondja az hazudik.:)
2009. máj. 15. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Az biztos , hogy érzi a kicsi,de szerintem ez mindenkinél előfordúl.Én olyankor kicsit anyára hagyom.Pl , ma is.Bőgtem is ma egy sort,meg nagyon kivagyok,de próbálom összeszedni magam,már odáig jutottam , hogy épp vasalok,de enni még nem ettem semmit:(

üdv:Ancsy

Ja és fel a fejjel, Nekünk:)

2009. máj. 15. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztosan megérzi, hogy ideges vagy, emiatt ő is nyügösebb lehet. Ezt saját magamon is észrevettem. Valamin felhúztam magam, ideges voltam és a kisfiam is nyűgösebb lett.

Próbálj meg ilyenkor egy picit pihenni vagy legalább pár órára valakire (nagymamára, apukára, barátnőre) rábízni a babát és elmenni sétálni vagy csak lefeküdni aludni egyet.

2009. máj. 15. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs kire bizam,ilyenkor,csak apa van!mas senkim...::(((

A kajcsi fontos lenne,mert ugye szoptatok de ilyenkor az is olyan nehezen megy!GOmgoc van a torkomban,es ilyenkor mindenem elkezd fajni!Remelem nem lesz komolyabb!

2009. máj. 15. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!