Beadjam az antibiotikumot vagy próbáljam kikúrálni? Mivel gyógyíthatom házilag?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy itt senki nem orvos, de tanácstalan vagyok. Orvosunk 2havonta felír kislányomnak antibiotikumot, mert állítólag a füle be van gyulladva. Most sima náthával indult egy hete, mely eléggé elhúzódott, de állandóan szívattam az orrát,múlt éjjel belázasodott, elkezdett köhögni. Elvittem orvoshoz, azt mondta a fülét látja kicsit gyulladtnak, és megint felírt egy antibiotikumot. Idáig 2szer írt fel neki, abból egyszer adtam neki végig a kúrát, mellyel azt értem el, hogy 2 hétig ment a hasa, nem evett, (normaflore mellett). Amúgy 3 hete kezdte a bölcsit.
Nem akarom bombázni antibiotikummal, ha nem muszáj. Vettem hurutoldót,szívatom az orrát, mit tehetek még?
Kérlek adjatok tanácsot!
2010. febr. 2. 20:35
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, már javulgat a kislányom. A héten még itthon gyógyul. Még mindig csúnyán köhög, az orra már kifogyott, az étvágya visszatért, ma pl. 4szer ebédelt. :) A kedve még nem az igazi, este 7kor le kellett fürdetni, pedig 2 órát aludt délután, ilyenkor tovább szokta bírni. Szerencsére a lázát elfújták péntek éjjel. Már csak a hurutoldót szedi.
2010. febr. 8. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!