Beadjam az antibiotikumot vagy próbáljam kikúrálni? Mivel gyógyíthatom házilag?
Tudom, hogy itt senki nem orvos, de tanácstalan vagyok. Orvosunk 2havonta felír kislányomnak antibiotikumot, mert állítólag a füle be van gyulladva. Most sima náthával indult egy hete, mely eléggé elhúzódott, de állandóan szívattam az orrát,múlt éjjel belázasodott, elkezdett köhögni. Elvittem orvoshoz, azt mondta a fülét látja kicsit gyulladtnak, és megint felírt egy antibiotikumot. Idáig 2szer írt fel neki, abból egyszer adtam neki végig a kúrát, mellyel azt értem el, hogy 2 hétig ment a hasa, nem evett, (normaflore mellett). Amúgy 3 hete kezdte a bölcsit.
Nem akarom bombázni antibiotikummal, ha nem muszáj. Vettem hurutoldót,szívatom az orrát, mit tehetek még?
Kérlek adjatok tanácsot!
Nehéz tanácsot adni, mertha kell neki az antibiotikum, ami bakteriális fertőzések ellen van, akkor nagy bajt csinálhatsz ha nem adod neki. Ésha nem csinálod végig a kúrát akkor legközelebb még erősebb antibiotikum kell neki, mert rezisztensek lesznek a bacik a gyógyszerre.
Ha nem bízol az orvosodban, szabad orvos választás van, menj másik orvoshoz. Az orr fül gégészetre meg asszem beutaló nélkül lehet menni.
az en dokim is ilyen antibiotikum orult.
kis orrfolyas es mar irja is ki az antibiotikumot. 7 hetes taknyolo bababmnak kepes volt mar antibiotikumot irni. mar elore tudom amikor megyek hogy antibiotikumot ir fel es el sem hozom a gyogyszertarbol.
SZERINTEM VALTS SURGOSEN DOKIT!
az en dokim pl. ha eddig nem valtozott, akkor mar nem is fog (kb. 45 eves) ezutan mar, o igy gondolja jonak - en meg maskepp. ennyi.
en is most keresek uj dokit. elegem lett. mindig bizonytalan vagyok, hogy vajon jol tettem vagy sem hogy nem adtam be a felirt gyogyszert. idegesito es nem hianyzik egy cseppet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!