Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hónapos babát szabad ültetni?

Két hónapos babát szabad ültetni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hete stabilan tartja a fejét. Evvel egyidőben ülni is akar. Folyton erőlködik, hogy felhúzza magát ülő helyzetbe. Amikpor a nyugi székben ül 45 fok-ban megdöntve az sem jó. Ott is húzza magát függőlegesbe. Tartok a deformitástól. Mit tegyek? Amikor nem engedem, hogy üljön mérges, nyűgös.
2008. aug. 17. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem!!!!

Csak ha már magától tud ülni!

2008. aug. 17. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Én sem ültetném még, ahhoz nagyon kicsi. Kb fél éves kora körül ül majd.

Az én lányom 9 hetes, úgy szokott ülni, hogy az ölemben van függőlegesen, nekem háttal és az ölemben "csücsül", de csak rövid idegi, mikor már sehogy ne jó neki, így egy kicsit megnyugszik. De székben, kocsiban nem ültetném még...

2008. aug. 18. 08:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Adjatok tanácsot, hogy mit csináljak, ha ő minden áron fel akarja magát húzni ülő helyzetbe.

Hiába próbálom elvonni a figyelmét játékkal, énekkel, mókázással. Percig-kettőig jó, aztán megint avval van elfoglalva, hogy valamilyen úton-módin kikönyörögje, hogy felvegyem az ölembe és ülve szemlélhesse a világot.

A válaszokat előre is köszönöm. Tanácstalan vagyok ez ügyben.

2008. aug. 18. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok.Ha az öledbe veszed pár perces ülő helyzet nem árthat neki,de magától ne ültesd.Rakj köré olyan dolgokat amik szép színesek,elvonják a figyelmét.Sajnos az ilyen babák sokszor csak akkor nyugszanak meg,ha elérik amit akarnak.Pár hónap múlva ülhet,addig kitartás!
2008. aug. 18. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 29. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!