5 hónapos babát babakocsiban lehet félig döntött állapotban ültetni (fektetni) séta alatt?
Mind akttő 4-5 hónapos kora óta félig fekvő helyzetben volt babakocsiban, máskülöben ment az ordítás, hogy nem lát ki.
Lányom-6 hónposan felüt- onnatól csak ülni volt hajlandó, de fiam sem sokáig feküdt.
Ezért is lett volna felesleges a mózekosár , arra a pár hónapra.
Sima vízszintesig dönhteő babakocsija volt mind a kettőnek
Szerintem simán.Mi pont most vettünk új babakocsit mert a réginél már kicsi lett a mózes, a sportrész meg gagyi de mindegy is mert el szeretném adni így megtaláltuk álmaink babakocsiját.
3 fokozatú a háttámla, fekvő (180 fok), félig ülő és ülő.Félig ülőbe teszem a lányom, hogy tudjon nézelődni, ha elszundít akkor lefektetem, felültetni még nem szoktam.
A régi kocsinkkal soakt volt hordozóban és azt tettem a vázra abban meg úgyis majdnem ül.
Elsején lesz 5 hónapos, de már egy jó hónapja erőlködik, hogy ülni akar, mindegy, hogy hordozóban, pihenőszékben vagy éppen fekszik a hátán.
Én úgy gondolom, hogy ha folyamatosan "edz" akkor elég erős lehet a gerince hozzá, na persze azért nem egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!