Ha nem szabad ültetni a babát akkor hogyan etessem 6-7 hónapos lányomat? Pihenöszék? Vagy dönthetö etetöszékbe azért beletehetem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 14:38
1/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a kezedbe legyen, nem kell etetőszékbe vagy pihenőszékbe raknod, csak már akkor használj etetőszéket, ha már egyedül próbálkozik majd az evéssel.
2/11 anonim válasza:
Lába, feneke az öledben és a háta-feje meg az egyik karodnak támaszkodik. A másik kezeddel eteted. Nem olyan bonyolult. :)
3/11 anonim válasza:
En a hordozoba tettem eveskor az elejen mindket gyerkocot.
4/11 anonim válasza:
Pihenőszék, vagy dönthető etetőszék, esetleg bébihordó. Nyugodtan lehet ezeket is használni, arra találták ki, hogy használjuk. Én is próbálkoztam a kézben etetéssel. Egy rossz mozdulat (mármint a gyerek belekapott a tálkába), és máris a szőnyegről kaparhattam össze a bébipapit. :((
5/11 anonim válasza:
Én úgy etettem,hogy a kanapén kitámasztottam vánkusokkal.
6/11 anonim válasza:
Én a babahordóban etettem. De mivel már nagyon peckesen tudott ülni, annak ellenére, hogy felülni még nem tudott egyedül, csak max. ilyen félfekvésből, egy idő után átettem az etetőszékbe.
7/11 anonim válasza:
Nekünk a 0-13 kg-os autósülés vált be. Abba beleültettem, bekötöttem, letettem magammal szemben a földre és eresszed.
8/11 anonim válasza:
A gyógytornászunk azt mondta, ha a dereka támasztva van vagy a hóna alá nyúlva segíted az ülésben, akkor lehet ültetni, nem terheli a gerincét. Én etetető székben etetem, szopis párnával körbeölelve ültetem.
9/11 anonim válasza:
Én vettem dönthető etetőszéket és imád benne lenni is meg enni is!És nem utolsó sorban könnyen le lehet törölni ha netán nem ízlene a kisasszonynak és kfújná az egészet.4 hónapos kora óta használjuk.
10/11 anonim válasza:
lányom 5 hónapos és még ölben etetem üvegből. ha kanállal kap enni akkor pihenőszékben van, de ugye ő még csak 2-3 kanálnyit eszik.
mindenképpen dönthető hátú etetőszéket/pihenőszéket vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!