Szerintetek mik azok a kellékek amik a szoptatáshoz jók/hasznosak, ill melyek fölöslegesek?
ugy látiom a tejtárolót nem látjátok fontosnak-sztem tuti nem veszek
bimbóvédő-veszek mert olcsó és én is most igy hasznosnak vélem
még ha nem is kell akk se vág földhöz
tejserkentő tea-elsőnél sem ért semmit sajnos :(
mellszivó-nos ez nagy ?
szopipárna-sztem veszek mert azt hallom h most terhesség alatt is hasznos(pocakhoz)
estleg várnám még a véleményetek erről-bimbófertőtlenitő,mellápoló krém ilyenek
Szoptatós párna: első babánál nem volt, kispárnáztunk, a másodiknál vettünk. Nagyon jó, én szerettem, bár az enyém nem az a klasszikus neten kapható hurka, hanem egy fora "U" alakú. Ha nincs, akkor is lehet szoptatni, csak ki kell tapasztalni, hogy kényelmes.
Bimbóvédő: ha szerencséd van, nem kell. Az én gyerekeim - miattam - nem tudtak mással szopni. A nagyobbiknál 1 teljes nap kínlódás kellett hozzá, h kitapasztaljuk, utána már ment. Ha más oka nincs a használatának, mint az érzékenység, kisebesedés, akkor el lehet hagyni később. Ilyen nincs, h rászokik.
Tejtároló: én gyűjtögettem a nagyobbnál lelkesen, a kicsinél is volt valamennyi tartalék, de nálunk se jött be a felolvasztott tej. Jól lehet benne később gyümölcsöt vinni a játszótérre.
Mellszívó: én vettem, kellett is. Főleg a nagyobbnál, ahol a szaporító fejés napi szinten ment egy darabig. Kézi van, nekem elég volt.
Serkentő tea: lehet legalább 5 félét kapni a boltokban. Illetve homeós golyók, volt, hogy már csak ebben hittem. Illetve alkoholmentes sör, Karamalz.
Serkentő tea: lehet legalább 5 félét kapni a boltokban. Illetve homeós golyók, volt, hogy már csak ebben hittem. Illetve alkoholmentes sör, Karamalz.
Karamalzon kivül mindent próbáltam :)
Alap esetben elég a melled, meg a baba ;)
Jó ha van mellszívód, tejtároló poharad, és esetleg egy cumisüveg is.
A melledet elég ha tiszta vízzel megmosod. Melltartó betét szerintem jó találmány, rengeteget elhasználtam.
Fertőtlenítőt, bimbóvédőt, meg egyéb ilyen kenceficéket nem használtam, viszont következő babánál beszerzek egy szopipárnát.
Szoptatós teát vagy tejserkentőt majd kiderül, hogy kell-e használnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!