Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen bimbóvédőt ajánlanátok...

Milyen bimbóvédőt ajánlanátok szoptatáshoz?

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
keress szoptatási tanácsadót a környéken a neten, kimegy házhoz, ő megmondja. a védőnő nem tanult ilyet, ő nem tudja. egy ismerősnek a védőnő mondot vmit, úgy csinálta, nem is tudott szoptatni, egy másik tanácsadót hívott, 2 éves a gyerek és még szoptat.
2013. aug. 25. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én bimbóvédővel szoptattam 9+10 hónapig, már a kórházban ajánlották, szuper jó megoldás volt, anélkül nem ment. Nekem a Medela jött be, abból két méret is van, meg a Chicco (belőle több fajta van), ami nem jött be az az Avent.
2013. aug. 25. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, én is bimbóvédővel szoptattam, sokkal jobb volt így! Az Avent nem jött be nekünk se, viszont ami igen, az a Canpol babies, a következő baby-nek is ilyet veszek majd ez biztos!

Ő róla lenne szó:

[link]

2013. aug. 25. 19:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az előző babánál nem jött össze a szoptatás. Most előre felkészülök, hátha segít.
2013. aug. 25. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is Medela bimbóvédővel szoptatok. Még a kórházban ajánlották. Most 4 hós a fiam, tud vele szopizni rendesen.
2013. aug. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!