Tudnátok ajánlani olyan éjjeli lámpát ami szoptatáshoz megfelelő lenne? Többi lent.
ami csak épp annyi fényt ad ami nem zavarja a családot,(apát és 2 éves lányomat) míg szoptatnám a babámat..vagy éppen csak felkelek és ránézek a kiságyban..
és árban sem eget rengető..nem tudom milyen lenne alkalmas
valamilyen érintős,.???
köszi a segítséget
27 hetes kismama
Nekem is éjjeli fényem van, de az sem mindegy, hogy melyiket veszed meg. Van aminek elég erős a fénye és van, amivel egyáltalán nem mész semmire.
Nekem egy kb. 10 kg-os sólámpa van az ágy közelében. Az nagyon szép és kellemes fényt ad. Te látsz tőle, de a babát nem vakítja el. Én ezt ajánlom szívből!
anyukáméknak van sólámpája, lehet kölcsönkérem egy időre.
de ha nem drága esetleg 2000 forint körül akkor vennék egyet, mindjárt utána nézek
hogy én mekkora hülye vagyok..
véletlen nézegettem a képeket és megláttam ezt a képet..
hát ilyenünk van csak nincs benne elem..szóval akkor ez éjjeli lámpa :D
na holnap fel is avatom.
köszi :))
Nekünk csillámos lávalámpa van az éjjeliszekrényünkön, kék színű. Én azt használom éjjeli szoptatáskor.
Meg a múlt hónapban vettem a Tescoban egy holdacskás éjjelifényt, ami elemmel működik. Jól is jött, mert egyszer nagy vihar volt és nem volt áram.
5 hónapos Kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!