Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek van ronda kisbaba/...

Szerintetek van ronda kisbaba/ kisgyerek?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallom ismerősi, családi körben is, hogy "Jajj, milyen ronda kisbabát láttam!" Unokatestvéremmel is akár hányszor találkozom és babás ügyekről van szó, biztos előjön, hogy xy-nak milyen csúnya gyereke van/született. Őszintén szólva engem ez már halálra idegesít. Meg is kértem őket, hogy előttem ne beszéljenek ilyen ügyekről. Nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, de én még nem láttam ronda kisbabát, sem kisgyereket... De ha még láttam volna is, biztosan nem tenném szóvá senkinek. Nem tudom megérteni, hogy mi motiválja ezeket az embereket és hogy miért beszélnek erről állandóan.
2014. dec. 7. 14:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha csúnya a baba? Az a gáz mikor mindenki el van halva milyen szép, közben nem is. Inkább mondják azt, hogy aranyos, mert az talán igaz. Cukik tudnak lenni még, ha csúnyácskak is. Vissza nézve azt hittem szép a lányom...igen nekem az volt, most is az. Ha valakitől hallottam volna, hogy csúnya rosszul esett volna a szívemnek.
2014. dec. 7. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Van de szerintem nem sok. Meg en sosem mondanek ilyet. Egyik baratnomnek egy idos a kisfia az en masodik kislanyommal, neha talalkozunk. Egyszer ferjem is ott volt, aztan itthon ovatosan megjegyezte, hogy nem tul szep a babaja, nagyon ufo feje van. Mondtam, hogy hat nem szep de aranyos.

En szemely szerint ritkan latok igazan csunya gyereket. Es nem igaz, hogy aki gyerekkent csunya, az felnottkent is az lesz. Es forditva sem garancia. En nagyon csunya gyerek voltam, raadasul kover is, allandoan csufoltak az oviban, iskolaban. Aztan teljesen megvaltoztam es jo no lett belolem. De volt osztalytarsnom csodaszep volt kicsinek, most meg olyan szurke, semmilyen.

2014. dec. 8. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!