Homeopátiát alkalmazó anyukák (chamomilla, coffea, sedatif és egyebek), ezekkel nem lehet elfolytani semmilyen idegrendszeri fejlődést, ami szükséges a babának?
az én férjem mindig ezt hangoztatja. Nem kellenek ezek a szerek, mert rossz írányba befolyásolják a baba idegrendszeri fejlődését, igenis kell, hogy megbírkózzon a fájdalommal, vagy élje át az éjszakai felkeléseket.
hát, ő egy picit másmilyen felfogású, ettől függetlenül én nem zárkóznék el ezen szerek használatától.
nektek mi a véleményetek?
Hát én nem hagyom szenvedni a kislányom, még a férjem kedvéért sem hagynám, mindig nagyon megszenvedjük a fogzást.
Ezek éppen azért homeopátiás szerek, mert nem hatnak a kp-i idegrendszerre.
Szerintem kérdezd meg a férjed mennyire viselte jól amikor nőttek a bölcsességfogai?!
:D
megmondom.
jó lenne azért valami szakszerű magyarázatot is adni, hogy miért is jó a homeopátia, hogy ezt is meg tudjam neki mondani. Valahogy az istenért sem akar ebbe bele menni.
Szerinte, ezek a szerek elnyomják a baba idegrendszeri fejlődését.
Szia. (Én ugyan nem hiszek a homeopátiában, de ez mellékes; attól még úgy válaszolok mintha hinnék :) )
Két lehetőség van:
1. A szerek mellékhatásától fél: Ne féljen. A homeopátiás szereknek pont az az egyik lényegük, hogy nincsen semmilyen mellékhatásuk, hiszen lényegében nem tartalmaznak hatóanyagot, csak az anyagban lévő "információt" közvetítik.
2. Ha nem a mellékhatástól fél, hanem attól, hogy a baba-lét velejárója a fájdalom és nemalvás, amit ezekkel a szerekkel kiiktatunk. Akkor meg csak annyit tudok mondani, hogy rengeteg baba van akik átalusszák az éjszakát és sokakat szinte egyáltalán ne visel meg a fogzás mégis szépen egészségesen felnőnek.
Szóval nyugodtan adhatod ezeket a szereket a babádnak.
Ráadásul ha iszol kávét vagy kamillateát és mellette szoptatsz, akkor elkerülhetetlen, hogy a fent felsorolt anyagokból kerüljön a szervezetébe... csak kisebb hígításban.
aranyos vagy, igyekszem meggyőzni, de nem könnyű. Egyelőre nem kell semmihez nyúlni, de ki tudja, hogy lesz-e később erre szükség, én meg már most be szeretnék szerezni egy-kettőt ezekből. És inkább ezek, mint a tényleges gyógyszerek, igaz?
amúgy a férjem ezt leszámítva nagyon jó apa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!