1 hetes fiú babám hang nélkül eszik és alszik. Számíthatok arra, hogy kisangyal lesz? És hogy nem lesz hasfájós már?
Nagyon aranyos, alig lehet hallani a hagnját, néha sír fel, ha felkel és éhes. Nagyon mennyiségeket megeszik. Aztán elvan majd alszik tovább.
Nem sírós.
Akkor már nem is lesz sírós?
1 hetes, nagyon pici még. Ebből semmilyen következtetést nem lehet levonni. Most még természetes, hogy eszik-alszik. Kb. 1 hónap múlva már nem így lesz, egyre többet lesz ébren. Ettől még lehet angyal, de biztosan fog sírni, mert a babák így kommunikálnak.
A hasfájás is 1 hónapos kor körül indul és sajnos kisfiúknál nagyon jellemző. Kívánom, hogy Te ne tudd meg, milyen egy hasfájós baba!
Olyan nincs, hogy egy gyerekkel soha ne legyen probléma. Egyébként az 1 hetesek elég nagy része ilyen, ettől még lehetnek később sírósak.
Bocs.
Az én lányom is, és a fiam is ilyen volt 1 hónapos koráig:D
Én sem akarlak elkeseríteni, de a két gyerek ég és föld, pedig tényleg angyalkák voltak:D Ez később derül majd ki:D
Lehet persze nekem 3 ból egyik így volt 1 hetesen is álom baba volt később is az volt.
Az első fiam már 2 napos korától rengeteget sírt hasfájós volt a kezdetektől (később kiderült hogy enyhe refluxa is volt csak senkinek se tűnt fel én meg ugye nem tudtam hogy normális e hogy bukik mindig).
A harmadikm babámnál meg úgy volt ahogy előttem írták (és állítólag ez a legjellemzőbb kisbabákra) hogy 4-5 hetes koráig egy angyal volt evett aludt, és utána lett elég sírós, és nagyon hasfájós, órákat cipeltem volt hogy csak pihenőszékben aludt 2 órát egész éjjel mert a többit végigsírta (meg én is).
Szóval kívánom a legjobbakat neked persze de lehet sajnos hogy ez csak "vihar előtti csend" :)
köszönöm nektek :)
a hasfájás mikortól alakulhat ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!