Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek hasfajos a babaja?

Akinek hasfajos a babaja?

Figyelt kérdés
mikor lett hasfajos? hany hetesen, honaposan? mibol vetted eszre? anyatejes vagy tapszeres? mit adtal neki hasfajasra pl tea vagy cseppek stb...? bevallt?
2013. jan. 17. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:

7 napos korától konkrétan 7 hónapos koráig volt hasfájós.

Hogy vettem észre? Hát nem volt nehéz: elkezdett üvölteni és feszengett állandóan. Sírt, sírt és sírt.

Én az ég-világon mindent megpróbáltam. A különféle cseppeket, a masszírozást, a lenmagpárnát, a teákat, variáltam a saját étkezésemen, sokat büfiztettem, még kórházban is voltunk, mert úgy ordított, hogy az már abnormális volt...nem is emlékszem már, de tényleg mindent, ami lehetőséges volt, kipróbáltam!

Hogy mi segített? Az idő múlása.

Tudom ez így nem nagy vigasz, de most 2,5 éves, vigyori, egészséges kiscsaj. Mikor baba volt el sem hittem, hogy valaha lesz sírásmentes, értelmes, fájdalommentes napunk.

De túléltük.

Amúgy 4 hónapig volt csak anyatejes, aztán elkezdtem kiegészíteni tápszerrel (gyógytápszerrel, mert ez is egy lehetőség volt, hátha az segít, de különösebben ez sem vált be).

2013. jan. 17. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:

3 hét-4 hónap

Sírt, tekergette magát, nem tudott pukizni.

Anyatejes.

Semmi nem használt (masszírozás, tea).

2013. jan. 17. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:

3 hetesen, előtte semmi baja nem volt. Sírt, húzgálta fel a lábát, tekergett, hallottam hogy nagyon zuborog a hasa. Anyatejes kizárólag. Infaoclt adok neki meg Colief cseppeket, most 2,5 hónapos, most kezdem elhagyni az éjszakai coliefet. Meglátjuk milyen eredménnyel. Sokat befolyásol az is hogy én miket eszem: ha sok tejeset eszem vagy zsírosat vagy fűszereset akkor bizony minden csodaszer ellenére is fáj neki. Ami nagyon bevált még az a hordozókendő, amikor esténként nem nyugszik meg (még most is van olyan esténk), akkor magamra kötöm és szépen elvan, megnyugszik, alszik. Utána le tudom tenni a kiságyba és alszik hajnalig.

Próbáltam az édeskömény teát is, én ittam sokat belőle, de az csak rontott a helyzeten, nagyon sok szelet csinált neki, végigüvöltött egy hétvégét szegénykém mire rájöttem hogy az a gond.

2013. jan. 17. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
3 hetesen kezdődött, esténként alig tudtuk elaltatni, folyamatosan nyöszörgött és felriadt, felsírt álmából. Vigyázni kell mit eszel, én is teljesen kizártam a tejes dolgokat, szoptatós tea zéró!!! Mi Babycalm cseppet használtunk, nekünk teljesen jó volt, onnantól könnyebb lett az altatás és alvás. Anyatejes baba.
2013. jan. 17. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:

1 hetesen kezdodott. Most 3 es fel honapos es kb. 2 hete szunt meg vegleg.

Nekunk nem nagyon segitett semmi, probaltam az edeskomeny teat,gripe watert es egy masik cseppet (kulfoldon elunk azert nem irom a nevet mert az nincs Magyarorszagon) ami neha segitett. Anyatejes a fiam.

Elso fiamnak is 3 honapig tartott, O tapszeres-anyatejes volt.

Kitartas! Nehez idoszak de hamarosan vege lesz!

2013. jan. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!