Anyukák, akiknek hasfájós a babája, hogy bírjátok?
kitartás,kitartás!Nálunk is ez volt...már totál kivoltam...
De már 2 éves,és az idő megszépíti a dolgokat:)
Decemberben szülöm 2. fiunkat,remélem vele jobb lesz a helyzet...:)
Kitartás! Én 2 hónap után olyan voltam, mint egy zombi, együtt bőgtem a fiammal, ő a szobában, én az ajtó előtt. Már az őrület határán voltam, pedig a férjem rengeteget segített. Aztán egyik napról a másikra megszűnt, amikor tápszerre tértem át. :-O
Kitartás, kitartás, kitartás! ;-)
Nem jol birom sajnos.A csaladomat szinten megviseli a folytonos siras.15 hetes a fiam.
Kedves utolso en is ezen gondolkodom,h elapasztoma tejem es atterek tapszerre.ez az utolso esely talan,h ujra nyugalom legyen a hazban.
3-as:
Nekem is utolsó lehetőségem volt, kipróbáltam előtte mindent, semmi nem használt. Próbáld meg, hátha a tápszer megoldja. Én már nem bírtam tovább, pedig hízott rendesen, tehát nem éhes volt.
Kitartás, remélem, mihamarabb megszűnik ez a borzalom!
Köszönöm a válaszokat.
Már próbáltam az Infacolt is, Biogaia-t, stb nem iszom szoptatós teát, nem eszem tejterméket, stb...
Igyekszem kitartani, de nagyon nehéz egész nap a sírását hallgatni. Lehet, hogy még a front-esős, szeles idő is rátesz egy lapáttal, de a 0 pihenés miatt még amiatt is aggódom, hogy legyen elég tejem...
Kitartás nekünk, akik nyakig benne vannak a kólikás időszakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!