Hogy tudnám Vele megértetni, hogy az ilyen fiatalok, mint mi, alkalmatlanok szülőknek?
19 éves vagyok és 5 hetes terhes. Tegnap elmondtam a barátomnak és azt is, hogy nem akarom megtartani. Ő viszont szeretné. De nem érti meg, hogy jelenleg mi alkalmatlanok vagyunk szülőknek. Mármint, könyörgöm, Ő imád bulizni, folyton a barátaival van, én nem vagyok túl stabil érzelmileg, vásárlásmániával és bulizással felejtem el a problémáimat.
Azt mondja, hogy megváltozik, de tudom, hogy jövő télen az lenne a legnagyobb baja, hogy nem mehet síelni a barátaival, vagy hogy nem tud lebarnulni valamelyik tengerparton.
Ismerem, 5 éve vagyunk együtt.
21-es! Az mind szép és jó, amit leírtál, bár azt azért hozzátenném, hogy mi 30 évesen váltunk szülőkké a férjemmel, tervezett gyermekeink vannak, és mi is 2 méterrel a föld felett lebegünk a szeretettől, türelmesek is vagyunk, és nem kellett 20 évesen gyermek mellett teperni ahhoz, hogy a felszínen maradjunk. Akárhogy is, nem az a dolgok természetes rendje, hogy a tizenévesek meztelen se.gel vállalnak gyermeket, kihagyva /kényszerűségből, nem jókedvből/ mindazt a rengeteg élményt, amit ebben a korban kell megszerezni ahhoz, hogy évekkel később ne motoszkáljon benned, hogy tombolni kell. Ennek a kèrdezőnek most élnie kellene, és pár év múlva életet adni egy gyermeknek.
Egyébként Utolsó! Egy 5 hetes magzatnak még nem dobog a szíve az édesanyja szíve alatt.
19-es
Te észnél vagy? :D
Én senkit nem akarok rábeszélni semmire, a kérdező már döntött.
Itt te vagy az, aki le akarja őt beszélni.
Persze, nyilvánvalóan rendszeresen gyógyszert szedett... Hagyjad utolsó. Itt mindenki így lesz terhes. Csoda hogy még van olyan nő aki gyógyszer mellett NEM esett teherbe.
Szerintem senki ne buzdítsa őt, hogy megtartsa nyilvánvalóan csak a teste érett gyermekvállalásra, ahogy ő is fogalmazott. Legalább ennyi esze van hogy ezt elismeri. Felesleges vitatkozni ezen. van aki érett 19 évesen egy gyerekre, van aki nem. Van aki 40 évesen sem alkalmas gyereknevelésre van aki 18 évesen is. Ő nem tartja magát alkalmasnak rá, ezt ne bíráljuk felül.
22-esnek: "Egy 5 hetes magzatnak még nem dobog a szíve az édesanyja szíve alatt."
Ja, még nem, talán úgy 1 hétig. De mire elveszik tőle, már bizony, dobogni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!