Hogy tudnám Vele megértetni, hogy az ilyen fiatalok, mint mi, alkalmatlanok szülőknek?
19 éves vagyok és 5 hetes terhes. Tegnap elmondtam a barátomnak és azt is, hogy nem akarom megtartani. Ő viszont szeretné. De nem érti meg, hogy jelenleg mi alkalmatlanok vagyunk szülőknek. Mármint, könyörgöm, Ő imád bulizni, folyton a barátaival van, én nem vagyok túl stabil érzelmileg, vásárlásmániával és bulizással felejtem el a problémáimat.
Azt mondja, hogy megváltozik, de tudom, hogy jövő télen az lenne a legnagyobb baja, hogy nem mehet síelni a barátaival, vagy hogy nem tud lebarnulni valamelyik tengerparton.
Ismerem, 5 éve vagyunk együtt.
Igen, döntöttem.
Tisztán tudok gondolkozni, tudom, hogy mivel járna egy kisbaba. Ő azt hiszi, hogy elég az anyagi biztonság, de ez nem így van.
Nem fog elhagyni az abortusz miatt, csak szeretném, ha Ő is megértené azt, hogy mi még fiatalok vagyunk egy babához.
Jól döntöttél, valóban nem való Nektek még egy baba. És ebben igazad van: nem csak anyagi biztonság kell annak a babának. Az is nagyon fontos, sőt, elengedhetetlen, de fel kell nőni egy ilyen óriási feladathoz. És ez két embert igényel, minimum!
Ha szeret Téged, és működik közöttetek a kommunikáció, meg fogod tudni beszélni Vele. Ha ezért elhagy, azt is meg lehet érteni, de azt semmiképpen nem szabad hagynod, hogy ezzel zsaroljon Téged érzelmileg. Te gondolkodsz felelősségteljesen, meglepően felelősségteljesen a korodhoz képest, csak a barátodból hiányzik ez a felelősségtudat.
Hát, ez gáz! Gyanítom ennek a kapcsolatnak lőttek...
Ha elveteted (ami részemről ebben az esetben tök érthető),ő lehet megutál, ha megtartod, magaddal cseszel ki. Mert ha ő mégsem tud megváltozni, akkor te ott maradtál egy babával, akit nem is nagyon akartál. A pasik nem változnak csak úgy meg. Van még kb 7 hetetek, h beszéljetek ezekről a dolgokról. Pro és kontra...
szerintem ez nagyon gáz helyzet...(de ebben az esetben én sem tartanám meg)
Legyen szerencséd, de szerintem ebben a kapcsolatban meglesz a tüske....-így vagy úgy.
Kívánom nektek a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!