Kinek mennyit jár el a gyerek apja buliba és inni?
Hát, én is kiakadtam, hogy akinek otthon ül a férje, az 100%, aki meg leírta, hogy eljárnak, le lett pontozva.... amúgy is egy baromság ez a pontozás, de mindegy.....
Férjem 34 éves, fiunk 9 hónapos. Buliba már nem járunk, de az egyik barátunknak van egy étterme, zárás után minden hónapban egyszer kimegyünk, és egy pizza mellett beszélgetünk, a fiúk megisznak 1-2 sört.
Azt gondolom, hogy attól, hogy gyerek születik egy kapcsolatba, ugyanúgy meg kell tartani a külön programokat a szülőknek, nekem ne mondja senki, hogy nincs igénye egy párjával eltöltött vacsorára, mozira, színházra a gyereke nélkül.
19-es !
A buli és az iszogatás számomra egyet jelent...Iszogatni mennyit járnak el,akkor ezt kérdezem.Nem jár el enyém se akkor bulizni,csak iszogatni és dumálni. Nem értem neked mi a különbség a kettő között,de nekem ugyanaz a megnevezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!