Kinek mennyit jár el a gyerek apja buliba és inni?
Semennyire nem jár el, és soha nem iszik.
A kikapcsolódás nálunk közös program.
Szinte soha nem megyünk külön szórakozni.
Inni keveset szoktunk. Buliban egy-egy sört. Otthon borozni szoktunk, de egy poháron ketten osztozunk.
A mostani férjem semennyit nem jár el itthonról. Ha van szabadideje azt velünk/velem tölti. Én sem szoktam eljárni sehova. Programok azok mindig közösek nálunk.
A volt férjem folyamatosan a haverokkal kocsmázott, ivott. gyakorlatilag minden késő este részegen ért haza. Elegem lett abból az életből, nem tudott megváltozni és nem is akart.
Jól döntöttem, mert tisztán látszik a két férfitípus közti különbség.
Míg a volt férjem sosem csinált közös programot velünk és csak az volt a lényeg hogy minden este haverozzon, a mostani férjem még a munkahelyéről is felhív hogy hiányzunk neki a gyerekekkel, siet hozzánk haza, mi vagyunk számára az elsők minden tekintetben. Sosem volt az a nagy bulizós fajta.
Minden második fél évben 2x, munkahelyi zárt bulik...
Cserébe én is elmegyek :)
Egyébként mi mindig is külön jártunk 12 év alatt talán 4x voltunk együtt és abban benne van az esküvő is...
Mi elég fiatalok vagyunk így szoktunk eljárni. Havi 1x külön és 1x a közös barátokkal. Én nem nagyon iszok max 1-2 pohárral a párom néha becsiccsent de olyankor is normális csak vidámabb egy fokkal.
Én nem kértem tőle soha se hogy hanyagolja a barátokat de ő ha tud inkább együtt van velünk. Közös programot is csinálunk. :)
Mondjuk az én részemről ez most abba marad mert végre sikerült a Kistesó! :)
2-3 alkalommal megy el évente nélkülem. Mivel csak ilyenkor iszik, rendesen meg szokott rajta látszani. Este 8-9 körül haza szokott jönni.
Én nem járok el sehová, bár igényem lenne néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!