Mit adnátok ajándékba az orvosnak egy komoly műtét után, ha nem tudtok pénzt adni, mikor szokás odaadni? A tejet meg lehet szaporítani, ha már elapadóban van?
Szia!Én ajándékcsomagot csinálnék,/kávé,édesség,pia/esetleg a babáról is rakhatnál bele képet.
Teákat nem próbáltál a tejre /laktoherb/?Vagy van homeopátiás bogyó is,de azokat nem ismerem.
Mi a baj a babádnak?
Én enm adnék semmit!
Emberek! Fizetést kap érte!Nem is keveset! Nem jószívűségből csinálja!
Épp ezzel rontottuk el az orvosainkat!A gyógyításra tették fel az életüket, ezért aztán ez a kötelességük!
Hogy a kérdésnél maradjunk! Kézimunkázni tudsz? Kis keresztszemes kép, bekeretezve, vagy előfestett kicsi goblein kanava! Persze csak akkor, ha nő a doki! Ha férfi, akkor ital, pl.
Tejre: nekem sokat segítettek a 100%-os gyümölcslevek és a sok pihenés. Persze minél többször tedd mellre a kicsit és másnapra megint "bedurran" a melled! Sok sikert!
Szia
Nekünk a kisfiunkat 2 hónapos korában katéterezték a B.pesten való tartózkodás minden pénzünket elvitte, így én könyvet adtam és apróságokat. Mostanában 6 héten keresztül jött a gyerekorvos hetente kétszer injekciózni a babát, pénzt nem is fogadott el, karácsony volt sütöttem sütit /annak nagyon örült/ ill. kapott még bort szép gyertyát és édességeket, de ezt sem várta el, de nekem jól esett. Bár én is azt mondom, hogy nem kell nekik adni, de amikor az ember gyerekéről van szó szerintem még az utolsó bugyit is leveszi magáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!