Nem baj ha a 8 hónaposom ha a TV be van kapcsolva akkor szereti nézni. Főleg ha zene megy benne. Nem árt neki? Képes a játékot is abbahagyni.
azt hiszem erre mondják azt, hogy megtalálta a zsák a foltját :) nem tudom mi húzott fel titeket ennyire, az hogy valaki hallgat a gyerekorvos tanácsára?
tényleg, milyen iszonyú anyák vagyunk!
mindenesetre senkit sem érdekel, az ezek szerint még nálad is primitívebb féjred véleménye... tényleg jobb lenne, ha nem is látogadnád ezt az oldalt, inkább foglalkozzatok egymással...
Szerintem ne fárasszuk tovább magunkat ennek a primitív népségnek a meggyőzésével (tudod mikor diplomások ezek...:)) Lehet, hogy nekik, ahogy írta is, ez a szórakozás, a nap fénypontja :), de nekem éppenséggel életem legértelmetlenebb "beszélgetése" volt ez....
Egy diplomás ember nem hiszem, hogy le h..e pics@z valakit azért, mert egy teljesen tényszerű "vitában" felsorakoztat pár számára új és ismeretlen információt...
Sőt ez nem is iskola kérdése, egyszerű jómodor és némi IQ...
AJAJ! Nem gondoltam volna hogy ekkora vita kerekedik egy ilyen kérdésből.
Csak hogy világosan lásson az aki nem:
Aki nálam kevesebbszer néz tévét az hazudik! Van hogy hetekig napokig sem kapcsoljuk be. Nem tud lekötni a tv. Nem ezen keresztül nevelem a gyerekem. A kérdés arra nyílvánult, hogy ha mégis be van kapcsolva és felkelti a baba figyelmét, hogy mi is az, árt e neki. Én a babámnak mesélni szoktam meg énekelni és rengeteget játszunk együtt.
Szóval kedves 01-30 22:43 mielőtt lehü..e pi..ázol valakit nézz tükörbe és mosd ki a mocskos szádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!