Amikor várandósok voltatok babátokkal volt olyan zene amiket akkoriban hallgattatok?
Vivaldi Négy évszakja, Griegtől a Reggel (ez különösen kedves, Greensleeves. Nagyon szerettem hallgatni meditációs zenét Gandalftól.
Neked vannak kedvenceid?
Amikor terhes voltam, sokat néztem ment a háttérben a viva Tv.
Amikor ez a szám ment, a babám ritmusra elkezdett rugdosni!!
Azóta is eszembe jut mindig!:)
Most 13 hónapos!!
Caramel: Lélekdonor.
Ha most meghallja, nevet, 15 hetes most
Vettem baba CD-ket, kifejezetten pocaklakóknak és kisbabáknak szóló CD-ket... Óriási dühöngés volt odabentről és én is síkideg lettem.
Aztán újra a régieket (lánykorom rockzenéit) hallgattam, odabent minden rendben volt. Ha nagy ritkán szól a rádióban pl. egy csapda vagy egy Billy Idol, akkor mindig megkérdezi a 3 éves lányom: Anya, táncolunk?
nekem szinte mindíg ez szólt és erre a babám mindíg rugdosni kezdett nem tudom hogy tetszésből vagy nem tetszésből :)
ha ez a zene megy mindíg előjönnek az emlékek.
ezt a zenét amúgy a mihálynapi (debrecen)vásáron vettem még amikor 20 hetes lehettem ..
jah amúgy 14 hónapos a kisasszony :)
ha meghallja énekelget rá
a refrénjét imádtam a legjobban
nem tudom kinek mennyire tetszik az efféle portugál, vagy indián zene nem is tudom milyen :D
igen, azt olvastam, hogy fel fogja imerni és megnyugszik rá :) na én hallagttam is lelkesen minden nap uazt, komoly zenét is.
na mikor már megszületett, meghallgattuk ismét, hát úgy el kezdett sírni és azóta se szereti azokat, viszont tök más zenéket imád! napi 2 órát hallgatjuk :D csak azokat nem amiket pocakosan nyomattam :D
Lady Gaga Alejandro. Akkor kezdett sláger lenni mikor mentem szülni. Pont aznap gondoltam hogy milyen bugyuta szövegű egy szám. Mikor hazajöttem tiszta más szinben láttam, ez lett a kedvenc dalom. Rengeteget hallgattam mikor megszületett tavaly a babám júniusban. És mondtam is a páromnak hogy kiváncsi vagyok hogy mennyire fog esetleg "emlékezni" rá a bébi. És múltkor mikor épp az ment a rádióban rámnézett és mosolygott, mintha emlékezett volna rá.
Szeretem azt hallgatni most is mert a kisbébis korszakra emlékeztet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!