Császár után rettenetes fejgörcs mitől lehet? A húgom nagyon rosszul van kedden szült! Aggódom!

igyon, igyon, igyon, 2 l-t minimum naponta, hogy kimenjen az érzéstelenítő és ne emelje a fejét
az első császárnál nekem is ez volt, infúziót kaptam,a másodiknál már rengeteget ittam

én is így jártam az érzéstelenítővel 2 hétig fájt a fejem.
Én spinálist kaptam,aminél állítólag a gerincvelőn keresztül távozhat minimális agyvíz,és ez nyomáskülönbséget okozhat.
A CT lehet elővigyázatosságból is.Remélem nem lesz semmi baj,azért írj majd vissza,hogy mi a helyzet.
szorítok,hogy minden OK.legyen!

Rengeteget igyon! Az se baj, ha 3-4l naponta. Akkor olyat igyon, amit kíván. Nekem szólt császár után a doki, hogy nagyon sokat kell inni, hogy ne legyen fej fájás...stb.
Be is tartottam. Lehet 4-5l ittam naponta. Nem is fájt soha a fejem! Nem sok mindent kell tenni azért, hogy ne legyen fejfájós az ember és működik!
Sziasztok! Köszi a válaszokat, már jól van a húgom, csak tegnap fájt nagyon a feje, de ma ahhoz képest jól van.
Köszi a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!