Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány nap alatt javulhat...

Hány nap alatt javulhat kisfiam rettenetes náthája?

Figyelt kérdés
Szegényemet úgy sajnálom,valószínűleg én hoztam neki haza az oviból,rettenetesen náthás 2 napja,szinte megállás nélkül folyik neki.1-1,5 óránként szívatom neki,meg naponta 4-szer orrsprayzem ottrivinnel.Tapasztalataitok szerint hány nap alatt javulhat a helyzet?Láza nincs,köhögésre kapott egy kis köptetőt.Az éjszakáink is rosszabbodtak,zavarja az alvásban és szegényem az ujjacskáját se tudja szopizni,amivel mindig altatja magát:(((
2011. márc. 26. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
2011. márc. 26. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg hamarabb, mint ahogy nálunk történt: dec. 1-től dec. 30-ig volt megfázva, már antibiotikumot is kapott. Nekünk 20 percenként kellett porszívózni az orrát, de gyakran 5-10 percenként is. Éjszak pedig 2x-3x szívtuk neki. Rémálom volt, komolyan!! A barátnőm kisfia viszont 1 hét alatt átesett rajta! Ha volt már náthás, akkor tudsz következtetni, h kb. mennyi ideig fog tartani.
2011. márc. 26. 22:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Volt már náthás kb.3-4 nap alatt kilábaltunk belőle,de ennyire nem volt durva neki.Kedves 2.,én is remélem,hogy annál hamarabb kilábalunk mint ti!Kellemes napot mindenkinek.
2011. márc. 27. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!