Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti is érzitek úgy...

Anyukák ti is érzitek úgy hogy tiszta idegek vagytok miután már mindent megtettetek ami erőtökből telik de mégse mennek jól a dolgok? Pedig elhatároztátok hogy nem lesztek idegesek.

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hú de jó, hogy ilyen a lányom! Még csak öt hónapos, de egész pici kora óta átalussza az éjszakát, ami nálunk azt jelenti, hogy nyolckor fekszik, és hétig meg sem moccan. Amég éjjel felkelt egyszer enni, akkor sem volt utána gond a visszaalvással. Nem is tudom mi lenne, ha nem hagyna aludni, biztos nem véletlen, hogy ilyen a természete. Nappal viszont alig alszik valamit, de az nem gond, inkább ilyenkor legyen aktív. Szívből sajnállak Titeket, hogy nem tudjátok kipihenni magatokat! Momentán én a takarítással vagyok így, nem mindig sikerül amit előre elterveztem, mondjuk a párom nem segít itthon, de ő dolgozik. Ha csak magamnak kéne főzni, mert ő aznap a munkahelyén eszik, akkor gyakran kajálok hideget. Mégsem jut mindenre időm. Úgy érzem, hogy abból áll az életem, hogy rohanok magam után.
2010. jan. 29. 08:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 10 éves fiam mindig megjegyzi, hogy olyan vagyok mitn az a a nő a magne B6 reklámban:-)))

Van egy 10,5 hónapos kicsi is,aki többször kel éjjel meg amúgy sem vagyok aza a birkatürelmű típus.

Ez van.

2010. jan. 29. 08:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk az evésnél van ez a helyzet.
2010. jan. 29. 09:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Óhhhh dehogy nem! Én emiatt sokszor rossz anyának tartom magam. De tényleg 24 órában próbálok a gyermekemnek megfelelni és ez sokszor nagyon nehéz. Általában nyugodt vagyok, de közben belül majd szétfeszít az ideg. Persze van egy párom is, álatalában akkor szoktam kibukni, amikor neki nem tudok tolerálni valamit. Akkor viszont....... a baba felé is türelmetlen vagyok. Mókuskerék. Nem tudok kiszállni. Úgy érzem egyre csak merülök, merülök, jó lenne már egy kicsit töltődni. Segítségem nincs. Most kipanaszkodtam magam én is. Már ez is valami. Egyedül vagyok. Ha felkel a kicsi próbálok nyugodt lenni, csak rám számíthat. Kitartást mindenkinek!
2010. jan. 29. 10:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Igen,előfordul.Minden napunk más,van olyan,hogy nyűgösebb,fáradtabb vagyok a megszokottnál és ilyenkor nehezebben veszem az akadályokat.Korábban én is az evészet miatt idegeskedtem,de most már beláttam,hogy felesleges.Ha éhes,elfogadja az ételt,de ha nem,hát nem erőltetem.

Minden családban így megy,hidd el.Tökéletes idill talán nem is létezik,az unalmas is lenne! :)

2010. jan. 29. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!