Miután elhatároztátok, hogy babát szeretnétek, hogy bírtátok, hogy ne gondoljatok rá, vagy ne görcsöljetek rajta?
nem tudsz tenni ellenne! :)
Ez személyiségfüggő. Én az első párhónapban nem görcsöltem rá, de azért sokszor eszembe jutott hogy na hátha már van babó. a rágörcsölés inkább több hónapinyi sikertelenség után kezdődik!
Ha tudod, próbáld tudatosan távoltartani magatól az ilyen gondoltaokat! - persze ez lehetetelen! :)
Ha csak ennyi a gond, az belefér! Mindig is eszedben lesz, hogy de jó lenne már...
A görcsölés szerintem ott kezdődik, ha valaki állandóan hőmérővel kel és fekszik, és a peteérés után 3 nappal már jeleket keres magán.
első vagyok:
egy éve próbálozunk és még nem jött össze! De rágörcsölés nincs tartósan szerencsére. van aki már első hónaptól ezen agyal 24 órát, szerencsére itt még nem tartok!
Én az első pár hónapban minden nap órákat töltöttem el a különféle babás oldalak tanulmányozásával, és minél többet olvastam, annál jobban görcsöltem rajta. Ma milyen a nyákom, miért nem olyan, ahogy olvastam, miért nem megy fel a hőm, jókor voltunk együtt?, stb. Most már a 9. hónapba lépünk, hogy nem sikerül, ezalatt az idő alatt lenyugodtam. Persze még mindig foglalkozom a témával, de már nem szorul össze a szívem irigységemben, ha kismamát látok. Próbálok arra összpontosítani, hogy nekem is legyen végre pocakom, de már nem nézegetem magam görcsösen. Elkezdtem orvoshoz járni, ez is adott egy kis megnyugvást.
De mint azt az előttem szólók is írták, ez mindenkinél más és más. Természetes, hogy gondolsz rá, de meg kell találni az egyensúlyt, hogy ne csak ekörül forogjanak a gondolataid.
Sok sikert a projekthez! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!