Akinek a szülei mindketten dohányosok, szintén dohányoztok, vagy elhatároztátok, hogy nem fogtok?
nekem csak apám dohányzik, de épp azért nem fogok, mert tudom hogy mennyire zavaró, amikor az orrom alá füstől :S
14/L
szerintem is undorító hogy a lakás átveszi a szagát és megfulladok ha épp akkor megyek ki a konyhába.
+ nem erre költeném a pénzem, inkább kozmetikumra..pl vagy félretenném azt a havi 10-15 ezret
Anyám, apám is dohányzott régen.
Most: Apám már meghalt, anyám letette, mert közben cukros lett és nem tűrte a szervezete, és már a bátyám is pöfékel egy ideje sajnos.
Én szerencsére nem dohányzom, nem is akarok rászokni.
Mindketten dohányoznak. Mikor kicsi voltam, azt mondtam, hogy én soha nem fogok. Sajnos nem jött be. :)
Mikor kolis lettem gimiben rászoktam.
Mindkét szülőm dohányzik, én 23 év alatt egyetlen szálat sem szívtam el. Nem azért, hogy szándékosan megtörjem a családi "hagyományt", egyszerűen nem vonzott (és még most sem).
A hugi viszont sajnos füstöl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!