Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akinek a szülei mindketten...

Akinek a szülei mindketten dohányosok, szintén dohányoztok, vagy elhatároztátok, hogy nem fogtok?

Figyelt kérdés
Az én szüleim a mai napig erős dohányosok, és gyerekként is utáltam, hogy füstös a lakás. Megfogadtam, hogy nem fogok cigizni, és így is lett, hiába próbált a baráti társaság rávenni. Az öcsém sem dohányzik.
2009. márc. 3. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egydarabig DHtam de leszoktam nemtudom miért,egy ideig szerettem.Azóta apám is leszokott.
2009. márc. 3. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem és a férjemnek is dohányoznak a szüleink. Lehet, hogy éppen ezért, de egyikünk sem dohányzik.
2009. márc. 3. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak apám dohányzik, de épp azért nem fogok, mert tudom hogy mennyire zavaró, amikor az orrom alá füstől :S

14/L

2009. márc. 3. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is undorító hogy a lakás átveszi a szagát és megfulladok ha épp akkor megyek ki a konyhába.

+ nem erre költeném a pénzem, inkább kozmetikumra..pl vagy félretenném azt a havi 10-15 ezret

2009. márc. 3. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim mindketten dohányoztak, de ettől függetlenül lettem dohányos. Hiszen a mai napig nem tűröm a füstöt a lakásban, a ruhám szagától is hányni tudnék egy átbulizott éjszaka után. Ha a haveri kör, a lázadás nem vett volna rá annak idején, sohasem szokom rá.
2009. márc. 3. 18:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyám, apám is dohányzott régen.

Most: Apám már meghalt, anyám letette, mert közben cukros lett és nem tűrte a szervezete, és már a bátyám is pöfékel egy ideje sajnos.

Én szerencsére nem dohányzom, nem is akarok rászokni.

2009. márc. 3. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
én annyira utáltam hogy mindketten bagóznak én tudtam hogy nem fogok
2009. márc. 3. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten dohányoznak. Mikor kicsi voltam, azt mondtam, hogy én soha nem fogok. Sajnos nem jött be. :)

Mikor kolis lettem gimiben rászoktam.

2009. márc. 3. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
apu dohányzott régen. anyu meg nagyon ritkán. én dohányzok.
2009. márc. 3. 21:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét szülőm dohányzik, én 23 év alatt egyetlen szálat sem szívtam el. Nem azért, hogy szándékosan megtörjem a családi "hagyományt", egyszerűen nem vonzott (és még most sem).

A hugi viszont sajnos füstöl...

2009. márc. 4. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!