Ti, akik dohányoztok. Miért teszitek? Nem gondoljátok hogy kezd drága mulattsággá válni?
Én még nekik áll feljebb...! :D (lásd fennebb)
Amúgy én sem szeretem a cigifüstöt, egyszer kipróbáltam a cigit, de nem valami jó dolog szerintem. (Akkor már inkább vizipipa... még nem láttam vizipipa függőt, és szerintem olcsóbb is, mint a cigi.)
De szerintem mindenki magánügye hogy teszi tönkre magát, csak azt ne mások rovására tegye, mert senki sem szeret passzív dohányos lenni, ha utálja a cigit.
És szerintem több "jogunk" van nekünk levegőt szívni az orrunkon és nem muszáj eltűrnünk, hogy mások akaratunk ellenére füstöt fújjanak az orrunk alá! Elvégre a levegő életfeltétel, a füst nem...
22:46 Te örülj neki hogy nem dohányzol! :-)
22:53 Osztom a véleményed
"jajj ezek az anitdohányosok most mit érdekel titeket h ki cigizik és ki nem? nem a ti problémátok akk meg??? kuss legyen!!!!"
Engem nem érdekel, hogy ki cigizik és ki nem.
Viszont az én problémám is. Hogyha utálom a füstöt, akkor nem muszáj szívnom csak azért, mert valaki mellettem az orrom alá fújja. És nehogy már én kelljen odébbálljak ahhoz, hogy ne legyek passzív dohányos!
S ti "beledöglenétek", ha pár lépéssel odébb gyújtotok rá?
De végülis mindegy, most ezen nem fogok veszekedni egy ismeretlen, anonim emberrel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!