Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akinek a szülei mindketten...

Akinek a szülei mindketten dohányosok, szintén dohányoztok, vagy elhatároztátok, hogy nem fogtok?

Figyelt kérdés
Az én szüleim a mai napig erős dohányosok, és gyerekként is utáltam, hogy füstös a lakás. Megfogadtam, hogy nem fogok cigizni, és így is lett, hiába próbált a baráti társaság rávenni. Az öcsém sem dohányzik.
2009. márc. 3. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten dohányoztak,2 tesóm nem cigizik,a hugom és Én igen.Tehát 50%-os az arány.Dohányzom,de ettől még nagyon zavar a füst,és az is ha a ruhám füstszagú.
2009. márc. 4. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim mindketten dohányoztak fiatalabb korukban. Aztán egy jó 20 éve letették, de anyu pár éve visszaszokott. Kamasz koromban mikor leginkább befolyásolható voltam egyikük sem dohányzott. Természetesen én igen, hisz az olyan "menő", hogy már 15 évesen szívtam a cigit. Aztán, ahogy felnőttem rájöttem, hogy baromság és leszoktam. Azóta én vagyok a legnagyobb cigiellenes (természetesen apuval együtt). Gyűlölöm a szagát is, és elítélem azokat akik sírnak, hogy anyagilag milyen rosszul állnak, de cigire azért telik. Akik meg jönnek mindig, hogy majd leszokok, de... és kismillió kifogást találnak a gyengeségükre azokat egyszerűen csak szánalmasnak tartom.
2009. márc. 4. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:
én aztmontam hogy nemfogom soha elkezdeni, aztán mégis..egész család cigizik(4en vagyunk)
2010. júl. 13. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!