Cigisek, mióta dohányoztok?
Figyelt kérdés
És miért/hogy szoktatok rá?2010. máj. 3. 23:13
1/6 anonim válasza:
15 éves korom óta. A másfél évvel idősebb unokabátyám kezdett el akkortájt cigizni, én meg kíváncsi voltam, hogy az milyen lehet, ezért kértem tőle, aztán hát elég sokszor "kipróbáltam" és egy idő után rá is szoktam, mert a társaságban is a legtöbben cigiztek.
23/L
2/6 anonim válasza:
13évesen szoktam rá mikor balatonon találtunk haverommal 1 bontatlan dobozzal, és hát micsináljunk vele? szivjuk el pár száltol ugyse szokunk rá... azota mongyuk volt 1 idöszak amég letuttam szokni megmég 14éves koromig csak ritkán szivtam de de mostmeg... 16vagyok és behülyülök ha nemszivok fél napig xD
3/6 anonim válasza:
pultoslány voltam :) nem bírtam egész nap a füstben ülni, inkább én is rágyújtottam
4/6 Ammarilys válasza:
18 vagyok.14 évesen kezdtem el,bnőm szivta,és hát én is lassan.azelött is szivtam de nagyon nagyon ritkán.kékmultit szivok,és kb 1 nap elfogy egy doboz.
5/6 anonim válasza:
14éves korom óta.
És hát a társaságban mindenki szívta, gondoltam énis kipróbálom, és nagyon megtetszett.
18/f
6/6 anonim válasza:
13 évesen kezdtem el, szoval 1 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!