6 hónapos babámat, hogyan etessem, ha mindig ki akarja venni a kezemből a kanalat és a tányért?
Figyelt kérdés
Most kezdtünk és nagyon erős, és húzza a kanalat, minden tiszta kosz:-)2008. aug. 14. 16:38
1/5 anonim válasza:
Adj neki is egy kanalat :) Komolyan, a barátnőmnél bevált.
2/5 anonim válasza:
Igen!Neki is adj egy kanalat.És hagyd, hadd próbálkozzon.Engedd, hogy ő is belemerjen a kajciba.Nem gond, ha minden tiszta maszat lesz, de előbb megtanul egyedül enni.Ha ügyes, csak tartsd neki a tányérat, és közben 1-1 kanállal te is kínáld meg.Ne lepődj meg, ha estleg ő is adni szeretne neked, fogadd el!Sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom:-)
2008. aug. 14. 19:56
4/5 anonim válasza:
Ha nincs kedved állandóan törölgetni, tehetsz újságpapírt az etetőszék alá, és vegyél olyan partedlit, ami olyan mint egy teljes köpeny, befedi az egész babát. Az IKEA-ban láttam. Én is adok neki egy kanalat, meg egy kistányért is, jó nagy rumlit tud vele csapni, de legalább hamar megtanul majd egyedül enni.
Boldog babázást!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is! Az a baj, hogy etetőszékbe még nem tudom rakni, mert ülni nem tud. Viszont van 4 fogunk:-))
2008. aug. 15. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!