Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babámat, hogyan...

6 hónapos babámat, hogyan etessem, ha mindig ki akarja venni a kezemből a kanalat és a tányért?

Figyelt kérdés
Most kezdtünk és nagyon erős, és húzza a kanalat, minden tiszta kosz:-)
2008. aug. 14. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Adj neki is egy kanalat :) Komolyan, a barátnőmnél bevált.
2008. aug. 14. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen!Neki is adj egy kanalat.És hagyd, hadd próbálkozzon.Engedd, hogy ő is belemerjen a kajciba.Nem gond, ha minden tiszta maszat lesz, de előbb megtanul egyedül enni.Ha ügyes, csak tartsd neki a tányérat, és közben 1-1 kanállal te is kínáld meg.Ne lepődj meg, ha estleg ő is adni szeretne neked, fogadd el!Sok sikert!
2008. aug. 14. 16:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom:-)
2008. aug. 14. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs kedved állandóan törölgetni, tehetsz újságpapírt az etetőszék alá, és vegyél olyan partedlit, ami olyan mint egy teljes köpeny, befedi az egész babát. Az IKEA-ban láttam. Én is adok neki egy kanalat, meg egy kistányért is, jó nagy rumlit tud vele csapni, de legalább hamar megtanul majd egyedül enni.

Boldog babázást!

2008. aug. 14. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is! Az a baj, hogy etetőszékbe még nem tudom rakni, mert ülni nem tud. Viszont van 4 fogunk:-))
2008. aug. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!