Hogy főzitek a babátoknak az első kajákat spenót stb? (4 hós mult) Mit adtok a babának? ,
mivel kezditek???
A kisfiam 4 hós múlt, és már eszik alma-barck pürét
sütőtököt. Szeretnék főzni is neki csak félek hogy nehogy nehéz legyen neki.
De a baba kaják eddig bejötek nála:)
"kóstolhatjuk a sóskát, spenótot, zöldborsót"
Jé, még te sem ettél soha? Együtt fedezitek fel az új ízeket?:))))))))))))
Valóban nevetséges,amit a tápszerpártiak írnak.
A kérdező világosan megírta,hogy nem akar tápszert adni a babájának,hanem temészetes ételekkel akarja etetni.
Azért elgondolkodhatnátok pl.azon,hogy ha a tápszer olyan nagyon egészséges,hogy fordulhat elő olyan,hogy a babának más tápszert kell adni,mert az eddig kapottra allergiás?
A tápszerallergia jobb,mint a tejallergia?
Annak is utána olvashatnátok,hogy az elmúlt években mennyi tápszert vontak ki egészségügyi okokból a forgalomból?Elég a keresőbe beírni,hogy a tápszerek kockázatai.,vagy ha beírod,hogy az anyatej toxikus hatásai,ott is olvashatsz erről.(Nem azt írják ebben a linkben,hogy az anyatej káros).Kéthetente nézem ezeket az oldalakat.Itt találtam azt is,hogy a gluténtartalmú ételeket 4 hónapos korban el kell kezdeni.
A tápszerek mesterségesen előállított ételek,amiben semmilyen természetes élelmiszer,és vitamin nics,vagy ami van.azt is módosították vegyi úton.
Nem igaz,hogy a hagyományos uton nevel gyerekek betegebbek,mint a tápszeresek.Felénk nagyon kevesen követik a divatot.Részben,mert nem értenek vele egyet,részben mert nincs pénzük a drága tápszerekre.És egészségesek a gyerekeik.
Ami pedig a korai hozzátáplálást illeti:ezen az oldalon még soha nem olvastam olyan anyuka panaszát,aki hagyományos módon ad enni a picijének.De hetente legalább egyszer kér tanácsot a tápszeres 8-9 hós vagy még idősebb baba anyukája,mert a gyerek nem hajlandó rendes vagy darabos ételt enni.Sőt.volt egy anyuka néhány hete,akinek a 13 hós babája kiköpi a tápszert ( amit eddig megevett),de nem hajlandó más ételt sem elfogadni.
Legalább ezeket a linkeket kellene elolvasni,és elgondolkodni rajta.
És semmiképpen nem kell sértegetni,aki más véleményen van,mint ti.Mindenki döntse el maga,hogy egészséges vagy beteg gyereket akar nevelni,és mit tart jónak.Ha hin
bázik, akövetkezményeket a gyereke fogja viselni.
Közeli ismerősöm kislányát 4-hótól hozzátáplálta. hós korára szinte mindent evett a gyerek.3 évesen kiderült róla hogy súlyos lisztérzékeny, ami élete végéig megmarad.Majdnem ráment a kislány!
Lehet hozzátáplálni 6 hótól, de mindenki úgy csinálja ahogy gondolja.Mindenesetre ez nem egy olyan dolog amiben kockáztathat az ember, elvégre soha nem tudhatod, hogy mi lesz a következmény.
Én nem kockáztattam és nem bántam meg, mert az egészsége mindennél többet ér.Minek síetni?Bocs az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!