Hogy főzitek a babátoknak az első kajákat spenót stb? (4 hós mult) Mit adtok a babának? ,
mivel kezditek???
A kisfiam 4 hós múlt, és már eszik alma-barck pürét
sütőtököt. Szeretnék főzni is neki csak félek hogy nehogy nehéz legyen neki.
De a baba kaják eddig bejötek nála:)
ohh köszönöm a ki oktatást!!!
Figyelj csak akkor biztos véletlenül gyártják a legtöbb babakaját 4 hóstól.
Nem értem ezt a sok anyuka 6 hóstól eteti etetsse, engem nem érdekel
Én 4 hóstól kezdtem a SZERENCSÉTELENEMET ETETTNI!
DE A másik SZERENCSÉTLENT IS sajnálom aki 6 hóstól ad csóri gyerekének enni.
én csak finomann kostoltatok mire 6 hós lesz egyen normálisan ezért ilyen göthösek a mai gyerekek mert régen ettek bőven 4 hóstól többek között én is 3 hóstól ettem és lám itt vagyok 22 évesen semmi bejom nem volt még alergiás se voltam soha.
nem tudok szoptatni tápszeres a fiam.
De ha lenne tejem akkor is ilyen tálybea kezdtem volna az izlelegetést!én nem azt kérdeztem hogy 6 hósan hanaem 4 hósan de szerintem nem bennem vcan a hiba akárkivel találkozok beszélgetünk mindeenki ilyekorba kezdte a hozzá táplálástnem én találtam ki.
"akkor is ilyen tálybea"
ez mit jelent? Mit akartál írni?
Én sehogyan. 6 hónapos koráig kizárólag szoptatom, még teát se kap.
10 évvel idősebb vagyok, mint te, engem is 3 hós koromtól etetett az anyám, csak addig szoptam, de azóta sokat fordult a világ, sok mindent megtudtunk a szoptatás áldásos hatásairól. A WHO ajánlása szerint a legjobb 6 hónapos korig kizárólag szoptatni. Az anyatej tökéletesen elegendő táplálék a babának, minden megvan benne, ami csak kell steril, megfelelő hőfokú, nem kell vele bajlódni, mindig kéznél van, és természetes. Másrészről meg a baba szervezete még nem tudja megemészteni a bonyolultabb kajákat, jóval kevesebb tápanyag hasznosul belőlük, mint az anyatejből.
A babakajákat azért ajánlják már 4 hós kortól, hogy megvedd. Puszta üzlet az egész.
Elég gyerekesen reagálsz más, tapasztaltabb és utánaolvasottabb anyukák segítő tanácsaira. Ahelyett, hogy ilyen hisztisen reagálnál, inkább olvasnál egy kicsit utána: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!