Hogy főzitek a babátoknak az első kajákat spenót stb? (4 hós mult) Mit adtok a babának? ,
mivel kezditek???
A kisfiam 4 hós múlt, és már eszik alma-barck pürét
sütőtököt. Szeretnék főzni is neki csak félek hogy nehogy nehéz legyen neki.
De a baba kaják eddig bejötek nála:)
utolsó válaszolókkal egyetértek!!!
És köszönöm ahsznos válaszotokat!
De, vigyázz mert téged is megkövezznek, mert húslevest adsz a 6 hós babádnak,ennyi idősen simán adni fogom én is:)
nem most akartam spenótot adni.Mindent ovatosan lassan
gyümi és könnyebb zöldségekre gondoltam én is répa ,burgonya, cékla, sütőtök,Ilyesmi csak kiváncsi voltam hogy készítitek a kajákat de úgy látom éheznek ezek a gyerekek:D:):)
Mert nem kapatam egy választ se hogy csináljam MAJD a spenótot
Kinek mi köze van hozzá, hogy mikortól táplál hozzá???? Kérdezett valamit, nem lehetne arra válaszolni, ahelyett, hogy fikáztok meg okoskodtok????Persze tisztelet a kivételnek!
Szerintem elég neki egyelőre az alma és a barackpép és ezek leve.Ezeket növelheted, de csak szépen fokozatosan.Aztán folyamatosan bevethetsz majd mást is, a címkék alapján tudod majd, hogy mit mikortól adhatsz neki. De mindig egyszerre csak egy félét több napig, így meglátod, hogy van-e valami ellenreakciója!
spenótot még ne adj neki, majd 6 hónapos kora körül.
amit adhatsz,az az alma, barack, sütőtök, krumpli
az almát legjobb nyersen, reszelve.
a sütőtököt sütve. krumplit főzve, turmixolva(de nem fogja megenni magában, mert íztelen sz.r),keverve almával, sütőtökkel.
és ezek kombinációja(alma+ sütőtök)
majd 6 hónapos kota körül bővül már a repertoár: brokkoli, spenót stb.
jaaa, és répát is adhatsz neki, azt szoktát szeretni a babák! megfőzöd és turmixolod krumplival vagy almával.
Adj neki nyugodtan rántott húst meg húslevest, reggelire meg zsíros kenyeret, attól lesz egészséges 6 hónaposan...
Tényleg, védőnő (ha normális), gyerekorvos,babás oldalak de hogy itt "művelődni", ahol sokan lisztes kajákat, húslevest tanácsolnak... nagyon gáz...
(Legalább csak annyira próbálj meg helyesen írni, hogy érthető legyen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!