A védőnőnk azt mondta addig kell adni a konakiont ameddig csak anyatejes. Első babás vagyok és nem értem, mást is kell kapni, mert még csak 1 hós múlt? Úgy értem kellesz majd neki tápszert adni?
Hetente 1x kell adni Konakiont és Vigantol cseppet naponta 1 cseppet!
Nekem sajnos csak 1,5 hónapig volt tejem,de én tápszer mellett adtam ezeket neki ugyanugy,semmi baja nem lett!!
Egészséges szép nagy 8 és fél kilós 8 hós babucim van!!
Üdv mindenkinek Niki
Kisfiam elmúlt 4 hónapos,és havonta kellett adnom Neki a Konakiont,naponta 1 csepp Vigantolt.Nem értem,hogy más miért hetente adja a babájának,hiszen az orvos egy dobozzal ír fel,amiben van 5 db,és az havonta kell odaadni a picúrnak.Az fedezi egész hónapra a K vitamint.Nem szabad többet adni a babának szerintem.Kisfiam csak anyatejes.Ennyi,és nem kap már több Konakiont.Most e hónapban adtam neki az utolsót.Hülyeség,hogy addig kell neki adni míg szopik!Nem szabad túlzásba vinni.Nem értem,hogy más anyukáknak ki mondta,hogy hetente kell adni a babának?!
Szép Napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!