9.5 hós kisfiam szerintem elég sokat alszik. Az nem baj?
Reggel kel 7-8 körül,aztán másfél óra múlva alszik. Ilyenkor 2.5-3 órát. Ha felkelt eszik majd màsfél -2 óra múlva megint alszik kb 2.5 órát. Este már nagyon álmos,van hogy 7-kor meg kell fürdetnem,vagy alszik egy órát 6 körül. Este fürdès után eszik ès alszik egész éjjel.
Egyébként nagyon jókedvű,nagyon nyugis baba,szinte soha nem sír,csak ha megcsúszott az evés(nagyon jó evő). Egy hónapja mászik,de mindig is sokat aludt,csak azt mondták mindig,hogy majd vàltozik...
Persze,persze örülök,csak nagyon fura az első fiam után. Na ő aztán szinte semmit nem aludt ès csak nyüglődött egész nap.
De akkor vmi betegség vagy vitaminhiány,ilyesmi nem okozhatja.
Az én fiam is ennyit alszik kb 2 hónapos kora óta, illetve még délután is alszik 1-2 órát. Éjjelt este 7-reggel 7 ig végig és délelőtt kb csak tízóraira kel fel, aztán ebéd után pici alvás és utána van ébren estig, de néha akkor is alszik félórát. Kérdeztem már én is a gyerekorvost is, azt mondták, mindig is ilyen jóalvó volt, nem látja hogy gond lenne vele. A védőnő is csak a fejét csóválta mosolyogva, hogy a fogai ahog ykijöttek, az sem zavarta meg ebben. Vannak ilyen babák, csak gondolom ritkák.
Szóval, ha eszik, fejlődik, kommunikál, játszik, mászik, érdeklődő, stb. és mindig is ennyit aludt, akkor nem hiszem, hogy gond lenne a sok alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!