3 hónapos kisfiam nappal alig akar aludni. Fél órákat, meg 1 órákat alszik, mindig felébred! Az éjszakák jók,8 körül lerakom és 5 körül kel. De szerintem ez az alvásmennyiség még kevés. Tudnátok tanácsot adni, hogy miért nem alszik? Mit próbáljak ki?
Próbálj többet sétálni vele. Ha cicin alszik, akkor elalvás után várj legalább 20 percet, míg berakod a kiságyba, mert kb. annyi idő kell, hogy mélyalvásba kerüljenek a babák.
Nekünk egyébként az vált be a nappali alvásra, hogy összebújunk. Biztos le fognak pontozni, de az addig max. félórákat alvó fiam aludt másfelet. Ma már "nagy", csak egyszer alszik egy nap, de egyedül másfél órát, velem hármat. Nekem ennyit megér :)
4. vagyok
Bizony Ők ilyenek, én is irigykedtem hogy de jó azoknak az anyukáknak akiknek sokat alszik a babájuk, jobban megy a házimunka, esetleg pihenni is tudnak. De hát a mi babáink beérik ennyivel, amúgy ha nem alszik is ekvan sokszor magában, tehát tudok tőle ezt azt csinálni. Tényleg meg kell szoknod ezt, ha amúgy nem nyűgős hogy álmos lenne akkor nincs semmi baj. Ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!