3 hetes babám nem akar aludni nappal, mit tegyek?
Nagyon sajnállak.Nekünk ugyanez a "probléma".Kb 3 hetes kora óta ezt csinálja és nem a tápszer a megoldás mert akkor még azt is kapott a tejcsi mellé.A mai napig nappal csak 3-4x fél órát alszik.A doki mag a védőnő azt mondta,hogy úgy tűnik neki ez elég.Nem lehet,hogy a hasa is fáj?Fiam a hasfájás miatt nyűglödött.Infacolt tudom ajánlani,1 hónapos kora után pedig a Gripe Water-t(angolvíz). Nálunk ezek váltak be,és rengeteg tornáztatás.
Jelenleg 4 hónapos.
A fiam mai napig ezt csinálja.Erővel nyitva tartja a szemét!
Ha nem a hasa akkor lehet hogy hiányzol neki.Igény szerint szoptatsz vagy 3 óránként?
6 hetes kisfiam sem alszik nappal szinte semmit (2*30perc), viszont az ejszakat meg atalussza.
En emlitettem a gyerekorvosnak meg a vedononknek is,de mindketten azt mondtak ne panaszkodjak,oruljek,hogy nem forditva van.
Mivel nekem semmi segitsegem,igy ha mar nagyon nyuglodik akkor befektetem a kenguruba es jon velem mindenfele a hazban. Ez lekoti,elnezelodik,de ilyenkor sem alszik. O ilyen...ja es a babakocsiban sem alszik be soha! Viszont este 9-tol.reggel 8-ig alszik.
Mivel jokedelyu baba en mar nem idegesitem ezen magam,elfogadom hogy neki ilyen a bioritmusa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!