Meddig hagyjátok aludni nappal a babátokat?
én nem ébreszteném fel akkor sem.
inkább próbálnék több fényben alatatni nappal, meg zenét bekapcsolni, meg a közelében tenni a dolgom, hogy ne aludjon akkorát.
Hülyeség hogyha 3 óránál tovább alszik, felcseréli az éjjelt nappalra. Esetleg pici újszülöttként ez áll, de 3 hónaposan már kb. beállt a nappal és az éjszaka.
Az én fiam ugyanígy volt 3 hónaposan, délelőtt 30-40 perc, délben 3,5-4 óra, és általában este még sunyókált 1/2 órát.
Az éjszakai kelést biztosan nem a nappali alvása magyarázza. Nem lehet hogy fázik/melege van, vagy szelek gyötrik? Én inkább ezekre gondolnék.
Nekem 4 hónapos a lányom, nem ébresztettem.
Anyósom b.sztatása miatt (napirend KELL a gyereknek) egyik hétvégén párom bevezette a napirendet: hatalmas hiszti lett belőle, cicivel sem tudtam megnyugtatni :-(
Most kétszer alszik keveset és 1x nagyot. A nagy alvása van délelőtt, kb 9-11 között (6kor kel), utána 3-4 és 6-7 körül olyan 30-45 perc. 7kor fürdés, evés, 9-10 között alszik el. Este már nem ébred.
6.-ik vagyok az én kislányom magától alszik el nem kell altatnom hála Istennek de van amikor este annyira nyűgös hogy finoman paskolnom kell a popóját :) hogy elaludjon.
Én rengeteget játszom vele ezért eléggé le is fárasztom látom rajta amikor elég akkor betakargatom és cumit adok neki meg a vízilovát amit imád és magától elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!