3 hetes kisfiam nagyon hasfájós, sokat sír és húzgálja a lábait, tekereg össze-vissza. Infacolt használok de szerintem semmi változás nincs. Olvastam hogy a colief-cseppet sokan dícsérik, azt adhatok neki? ha igen mennyi idő alatt várható változás?
a colief csak akkor segít, ha a tejcukrot nem tudja megemészteni. 4000.- körül van és 5-7 napig elég.
az infacol büfizni, az espumisan pukizni segít. van még a baby calm és a bio gaia. én az utóbbit ajánlom. az is 3e körül van, de sokáig elég és nekünk a tea mellett ez segített. sajnos ez Kitti, h. melyik fog segíteni :( kitartás!
Más megoldás nincsen sajnos, csak hogy sorban kipróbáljátok ezeket a szereket. 2-3 nap alatt javulnia kell attól, amelyik használ. Nekünk az Espumisan vált be, minden etetes előtt kapott belőle a baba, így olyan 4-5 napig elég volt. Az ára 1700 körül van.
Kitartást hozzá!
Az én kisfiam is nagyon hasfájós volt, de én nem adtam neki semmilyen cseppeket.
Inkább tornáztattam. Ha hajnali 3-kor, akkor akkor.
És használt.
A kis lábait behajlítottam, felnyomtam a pocijához, és szépen körkörös mozdulatokkal elkezdtem tornáztatni. 8-asokat írtam le így a lábaival.
Magyarán: kitekertem a pukit belőle :-)
Akkorákat szólt a kis popsija hogy csak na.
Láttam hogy jó neki, mert torna közben sosem sírt.
Kipukizta magát és szépen elaludt utána. Megkönnyebbült.
Én nagyon sokat olvastam pro-és kontra ezekről a különféle cseppekről és hát... egyáltalán nem győztek meg. Mert honnan tudjam hogy a tejcukorra érzékeny-e azért fáj-e a hasa, vagy mert túlette-e magát?
Úgyhogy nem mertem neki adni.
No meg azt is olvastam hogy valakinek jobban fájt a cseppektől a hasa...
Egyébként 3 hónapos korára mintha elvágták volna a hasfájását. Egyik napról a másikra megszűnt.
Mondjuk szerintem én túletettem... azért fájhatott neki.. mert állandóan cicin akart lenni.
nekem 3 hós lesz a kislányom, nagyon sokat szenvedtünk a hasfájással, de szerencsére nem extrémen...nálunk 6 naposan kezdődött, Colief-fel kezdtük, de pár nap után sem volt változás (pedig elvileg ennek szinte rögtön kellene hatnia, a hatásmechanizmus miatt, hiszen laktázenzimet tartalmaz, plusz borzasztó nyűg volt nekem, hogy 30 percet kellett várni mire beadható volt, namármost, ehhez vagy időre keltettem a babát, hogy akkor most kaja van, vagy pedig kénytelenek voltunk az ordító babával várni legalább tíz percet -a harmincat nem bírtam volna- hogy kellően elinduljon a folyamat. Plusz drága, és hát lutri, hogy valóban ez-e a baja..)
Aztán próbálkoztam 2-3 napig mecsek teával, attól csak rosszabb lett. Közben persze tornáztattam, de az nem ért már semmit, ugyanígy voltunk, mint te, ha görcsölt, akkor a baba ordított, és feszítette a lábát a fájdalomtól, dehogy lehetett volna még tekergetni szegényt..
Végül Infacolt kezdtünk használni - ennek 3 nap után lett valamennyi eredménye, azaz hogy nem minden etetés után fájt már a hasa. Plusz anyu vett Biogaia cseppet, ez kb 4 hétig volt elég, szerintem ez is használt valamennyit.
Nagyjából 6-7 hetes korára volt az, hogy enyhültek ezek a görcsök, mostanra (12 hetes) már azon gondolkodom, elhagyjuk, úgyis már csak este adtam neki :) Az Infacol árban jobban megéri, de valakinek az Espumisan jön be, pedig ugyanaz a hatóanyaguk.
Bármit próbálsz, adj neki időt, ha 3 nap után sincs változás, jöhet a következő csodaszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!