Hasfájós 6 hónapos babának adható az őszi-sárgabarack tejpép?
Kisfiam másfél hónapos kora óta hasfájós. Nem merek bármit adni neki. Sokfélét hallani sárgabarack terén (lehet/nem lehet még ennyi idős babának adni)
Ki mit mond?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Értem. Köszi a válaszod.
Milyen tünetei voltak ha egy zöldség- gyümölcsfélét nem bírt?
Pl most adom neki a sárgarépapürét. Azt hallottam, hogy ennél is fokozottan kell figyelni, hogy reagál rá. De azt nem tudom, mik azok a tünetek, amik arra utalnak, hogy nem bírja a gyomra... Pl széklet, kiütés, bőr besárgulás, esetleg hányás?
Én azt olvastam valahol, hogy ha valamit nem bír a pocakja még, akkor az szinte ugyanolyan állagban és színben ki is jön belőle a pelusba. De nem tudom, tényleg így van-e.
Ha kiütése lenne tőle, az inkább allergia, de az csak bizonyos ételeknél gyakori.
Én a te helyedben azokat a kajcsikat váltogatnám, amitbiztosan bír. Nem kell nekik még olyan túl nagy változatosság, elég nekik az, hogy nem cicit kapnak. :)
Köszönöm a válaszod Zsófianyu.
A tegnapi répapüré például egy az egyben visszaköszönt a ma reggeli pelusában. Ebből arra következtessek, hogy azt nem bírja a gyomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!