Mi csináljak már? 6hónapos fiamnak még mindig a hasa fáj? Picin is hasfájos volt.
Figyelt kérdés
5hónapossan elkezdtük a hozzátáplálást és még mindig nemtudom miért fáj a hasa.Szopizik is még.Csak este van az is altatáskot hogy ugy feszeleg,pukizik allig tud elaludni
:( Mit csinálak?Hadjam abba a hozzátáplálást?
2013. júl. 5. 22:21
1/4 anonim válasza:
Nekünk az Infacol vált be 2 hetes kortòl adtuk. Nem káros, mivel nem szívódik fel. Én azért a helyedben mondanám ezt az orvosnak.
2/4 anonim válasza:
Ne hagyd abba, hiszen már 6 hónapos... Adhatnál neki pár napig valamilyen probiotikumot, kicsit rendbehozná a bélflóráját (nem kapott valamikor antibiotikumot?). Vagy esetleg lehet, hogy te eszel puffasztó ételeket? Ő miket eszik már?
3/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom.Eszik már:alma,répa,krumpli,meggyet,barackot,tököt,tápszerböl grizt.Kb ennyi.Majd mondom a dokinak.Én is még mindig odafigyelek a táplálkozásomra,nemértem.
2013. júl. 6. 07:10
4/4 anonim válasza:
Valamire allergiás, figyeld mire hogy reagál.Kakija rendben?
Állag, minden nap, nem erőlködik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!